Παρασκευή 16/09 και Παρασκευή 23/09 "Μουσικό Καφενείο"

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου:
Τριπλή Μουσική Συναυλία με νεανικά σχήματα στην Πράσινη Σκηνή της Αυλής του Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνέων (τρία μουσικά συγκροτήματα)!!!
Ώρα έναρξης συναυλίας: 20.00
Ώρα προσέλευσης από τις 18.00
1ο Μουσικό Σχήμα: Μουστακάτου Λαμπρινή, Βενιέρης Γιάννης, Δάρδας Γιάννης, Ζορμπάς Γιάννης, Τσαχιρίδης Μιχάλης, Γερομαλίδης Νικηφόρος
2ο Μουσικό Σχήμα: οι "Νυχτωδοί" με τους Ναστούλη Κώστα, Παπαθανασίου Χρήστο, Μητράκο Γιάννη, Περουκίδη Κώστα
3o Moυσικό Σχήμα: Black&White Visions με τους: Μάριο Ρουμελιώτη, Μάριο Μπαμπουρη, Δημήτρη Μπαμπουρη, Γιώργο Αλεξόπουλο και την Αλεξάνδρα. Με αυτή τη δυναμική, νεανική συναυλία αποχαιρετούμε το καλοκαίρι που έφυγε και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο, που -ευτυχώς- δεν έχει κάνει εμφάνιση!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου:
Μουσική Βραδυά στην Κόκκινη Σκηνή του Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνέων!
Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης από τις 19.00
Το Καφενείο επιστρέφει στην τυπική του ώρα και στο μέσα χώρο και φιλοξενεί παλιούς και νέους φίλους μουσικούς, που θα ερμηνεύσουν ξένο ροκ και ποπ και ελληνικό έντεχνο... Όλο αυτό το ποτ-πουρί σίγουρα μόνο για καλό μπορεί να γίνει και ήδη κάποια μυστικά που διέρρευσαν από τις πρόβες, αφήνουν πολλές υποσχέσεις!!!
Αλέξης Αλεξόπουλος (κιθάρα και φωνή), Γαβριέλλα Μυλωνά (πιάνο και φωνή), Χρήστος Δημητράκης (μπάσο και φωνή), Παναγιώτης Μπάρλος (βιολί), Μάριος Ρουμελιώτης (ντραμς),  Γιώτα Δημητρακοπούλου (φωνή) - αυτά τα 6 άτομα θα μας κρατήσουν συντροφιά...

(Καντίνσκι)

0 σχόλια :