Πρώτη βραδιά χωρίς ρεύμα στο Καλλιτεχνικό Καφενείο
Είναι μερικές μέρες που πέφτει το ρεύμα ή γίνεται κάποια διακοπή και βρίσκεις το εαυτό σου εκνευρισμένο και απολύτως άχρηστο. Ο υπολογιστής δεν ανοίγει, το ραδιόφωνο νεκρό, η κουζίνα και το ψυγείο δεν ανταποκρίνονται και δεν έχεις φως για να διαβάσεις.
Είμαστε άχρηστοι χωρίς ρεύμα; εκεί τελειώνει η παραγωγικότητά μας;
Λένε ότι όταν δεν έχεις κάτι έστω για λίγο εκτιμάς την αξία του. Μάλλον το να μην έχεις σε κάνει πιο εφευρετικό και πιο ευγνώμων. Περισσότερο γι' αυτά που ξεχνάς εξ' αιτίας του.
Είναι σαν την πρώτη φορά σε ελεύθερο κάμπινγκ. Εκεί που απολαμβάνεις το απόλυτο σκοτάδι της νύχτας, τα αμέτρητα αστέρια και τις παρέες που τραγουδούν γύρω από φωτιές.
Όχι δεν είμαστε άχρηστοι χωρίς ρεύμα. Δεν τελειώνει εκεί ο πολιτισμός μας.
Παρέες γύρω από τη φωτιά θύμισε και η Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Καλλιτεχνικό Καφενείο. Η Δόμνα Καραγιάννη και η Γιώτα Δημητρακοπούλου τραγούδησαν unplugged και φυσικά όχι μόνες τους, στην κόκκινη σκηνή του καφενείου, τραγούδια γνωστά σε όλους. Και όλοι ακολουθήσαμε.
Πάνω ή κάτω από την σκηνή δεν είχε καμία σημασία. Άλλωστε υπήρχαν κιθάρες και παρέα.
Και χωρίς ρεύμα λοιπόν, θα συνεχίζουμε. Ελπίζουμε βέβαια να μείνει ως event και να μη γίνει αναγκαιότητα!

Την επόμενη Παρασκευή 30/3 άλλη μια βραδυά ''Χωρίς Φως'' στο Καλλιτεχνικό Καφενείο των Αχαρνέων με τον Γιώργο Προκοπίου (τραγουδιστή των Poem,Mother of Millions) και τον Κώστα Κωνσταντινίδη (κιθάρα Mother Of Millions) οι οποίοι έρχονται να παρουσιάσουν ακουστικές διασκευές τραγουδιών που κατά καιρούς όλοι έχουμε αγαπήσει.

Προσέλευση από τις 19:00
Έναρξη λίγο μετά τις 21:00
και όπως πάντα, είσοδος ελεύθερη.

0 σχόλια :