Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνέων


Με το σημερινό πέρας ενός τετραήμερου γεμάτο εκδηλώσεις το Καλλιτεχνικό Καφενείο θυμίζει ότι οι πόρτες του είναι πάντα ανοιχτές για κάθε νέα, φρέσκια και ορεξάτη προσπάθεια.

Μόνο αυτό το τετραήμερο στο Καλλιτεχνικό Καφενείο:
Την Πέμπτη ανοίξαμε για πρώτη φορά φέτος την ανθισμένη αυλή μας.
Την Παρασκευή υποδεχτήκαμε τους Γιώργο Προκοπίου (Poem, Mother of Millions) και Κώστα Κωνσταντινίδη (Mother of Millions) σ' ένα απολαυστικό live ''Χωρίς Φως''.
To Σάββατο το Καλλιτεχνικό Καφενείο φιλοξένησε για πρώτη φορά μια hip hop βραδιά με την παρουσίαση του δίσκου του Χρήστου Αλεξανδρή, ''Ηθικός Νους''.
Και σήμερα Κυριακή 1/4/2012 στην κόκκινη σκηνή του Καλλιτεχνικού Καφενείου βρέθηκε η χορωδία του Ωδείου Σπανού.

Και τα καλύτερα είναι ακόμα στα σκαριά. Δανειστική βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, μαθήματα, τα Επισκήνια με την δυναμική προώθηση του Αρχαίου θεάτρου της πόλης μας και την Εαρινή μας γιορτή. Πέρα από τα καθιερωμένα πλέον live και τις θεατρικές παραστάσεις.

Μέσα σε διαρκείς αλλαγές το μεγαλύτερο μας στοίχημα είναι να βγούμε απ' αυτές καλύτεροι. Ο μόνος τρόπος είναι να δραστηριοποιηθούμε δημιουργικά. Σας περιμένουμε στον χώρο μας όχι μόνο ως θεατές. Ό,τι κι αν είναι αυτό που έχετε να δείξετε, ακόμα κι αν έχετε μόνο την ιδέα ελάτε να την χτίσουμε μαζί. Πάντα θα υπάρχει μια σκηνή να τραγουδήσετε, ένας τοίχος να κρεμάσετε τα δημιουργήματά σας, κι ένας χώρος να μοιραστείτε τις γνώσεις σας.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμά μας στο blog μας
και επικοινωνείστε μαζί μας είτε στο mail μας kallitexnikokafeneio16@gmail.com


ή και μέσω του forum μας kallitexniko.forumonline.biz

0 σχόλια :