Θέατρο στις Αχαρνές

Θεατρική Κυριακή - Θέατρο στις Αχαρνές
Η Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνικού Καφενείου Αχαρνέων (ΘΟΚΚΑ) εισηγείται και αναλαμβάνει το πιλοτικό πρόγραμμα του Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνέων για να υπάρχει μόνιμη θεατρική στέγη στις Αχαρνές: "Θεατρική Κυριακή - Θέατρο στις Αχαρνές".
Το πιλοτικό πρόγραμμα, που θα λειτουργήσει για αυτή την περίοδο για 2 Κυριακές με τον "Βιολογικό Μετανάστη" του Αρκά από τη ΘΟΚΚΑ.
Στόχοι:
1) Η άμεση δήλωση, ότι υπάρχει θεατρική (ανα)παραγωγή στις Αχαρνές.
2) Η άμεση πρόσκληση και σε άλλες θεατρικές ομάδες ή ανεξάρτητους επαγγελματίες και ερασιτέχνες να δημιουργήσουν θιάσους και να προσαρτηθούν στο πρόγραμμα, που θα λειτουργήσει -αισίως- από τον ερχόμενο Οκτώβρη, δηλώνοντας ένα αξιόλογο, ενεργό και δημιουργικό παρόν σε μια εποχή, που το χρειαζόμαστε όλοι.
3) Η ξεκάθαρη δήλωση, ότι η παιδεία και η διαμαρτυρία έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται με τον οποινδήποτε τρόπο.
4) Η τελεσίδικη προώθηση μόνιμης θεατρικής στέγης στις Αχαρνές.
5) Οι νέοι είναι εδώ και πρέπει να ενισχυθούν τα πρώτα τους βήματα.
Είμαστε ακόμη στην αρχή.

"Βιολογικός Μετανάστης" του Αρκά (για 3 παραστάσεις: Κυριακή 20, 27 Μαϊου και Κυριακή 03 Ιουνίου)
"Βιολογικός Μετανάστης" του Αρκά από τη ΘΟΚΚΑ και τους: Αργυρίδου Μαρία, Γκούρλια Φάνη, Δημητρακοπούλου Γιώτα, Τσιγαρά Ελευθερία.
Λίγα λόγια για το έργο: Ένας νέος "επισκέπτης" στον ταλαιπωρημένο από αιμοκαθάρσεις οργανισμό σηκώνει θύελλα αντιδράσεων από τους "προστάτες του οργανισμού"-ανοσοποιητικό σύστημα, με πρωτοστάτη τον Σπλήνα. Ωστόσο, δύο άσπονδοι φίλοι, το Συκώτι και η Χολή, σίγουρα δεν έχουν την ίδια άποψη...
Προσέλευση από τις 18.00
Έναρξη παράστασης στις 19.00

0 σχόλια :