30+31 Αυγούστου και 07+08 Σεπτέμβρη στο Καλλιτεχνείο

Από Καλλιτεχνικό Καφενείο σε Καλλιτεχνείο (αν και ακούμε και στα δύο ονόματα) και απ' τη μια στιγμή στην άλλη, σαν να πέρασε γρήγορα ο Αύγουστος της παύσης από τα δρώμενά μας!
Το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών άνοιξε ξανά, ο χώρος της συλλογικής δράσης, δημιουργίας, έμπνευσης και πρωτοβουλίας με δύο διήμερα για το "βάπτισμα του πυρός" σε μια δύσκολη χρονιά κι έχοντας στα σχέδιά μας πολλά δρώμενα, πολλές νέες δράσεις, πρωτοβουλίες και δραστηριότητες κι ελπίζουμε κι εσάς δίπλα μας!
Το πρόγραμμα έχει ως εξής::

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012:
Μουσικό Καφενείο Ζωντανά με έντεχνους, παραδοσιακούς ήχους για το εφετινό άνοιγμα του Καλλιτεχνείου (πρώην Καλλιτεχνικό Καφενείο)! Λαγός Δημήτρης, Μελετέας Θωμάς, Μελετέας Ραφαήλ μετά τις 21.00!
Προσέλευση από τις 19.00
Είσοδος ελεύθερη!

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012:
Μουσικό Καφενείο Ζωντανά υπό το φως της Πανσελήνου με ήχους πιάνου από τους Δημητρακοπούλου Γιώτα, Ζιώγα Απόστολο και Καραγιάννη Δημήτρη μόλις βγει το φεγγάρι!
Προσέλευση από τις 19.00
Είσοδος ελεύθερη!Πέμπτη 06 Σεπτέμβρη 2012:
Μουσικό Καφενείο Ζωντανά με Ρεμπέτικο!
Ενενήντα χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή ένας βασικός πυλώνας της προσφυγικής κουλτούρας, το ρεμπέτικο, θα είναι ο κοινός ήχος που θα μοιραστούμε στην Αυλή του Καλλιτεχνείου μετά τις 21.00!
Προσέλευση από τις 19.00
Είσοδος ελεύθερη!

Παρασκευή 07 Σεπτέμβρη 2012:
Παρέα στην Αυλή του Καλλιτεχνείου Αχαρνών με σπιτικά φαγητά και πολλή μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα κλείνοντας το πρώτο φθινοπωρινό διήμερο στον χώρο!
Προσέλευση από τις 19.00
Είσοδος ελεύθερη!

Από τα μέσα Σεπτέμβρη θα λειτουργεί κανονικά η Δανειστική Βιβλιοθήκη κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 19.00-21.00 (για αρχή), ενώ αφού περάσουμε το Σεπτέμβρη, που αναμένεται πολύ μουσικός, για να αποκτήσουμε έναν ρυθμό, στο Καλλιτεχνείο θα φιλοξενηθούν θέατρο, κινηματογράφος, ημερίδες, δραστηριότητες και πρωτοβουλίες (για θέματα που μας αφορούν), επιμορφωτήριο, αναγνωστήριο κι ό,τι άλλο εμπνευστεί κάποιος και θελήσει να συμμετάσχει στην ανοιχτή ομάδα του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών!

0 σχόλια :