Νέα Σκηνή Δημιουργών

Άτυπο δελτίο τύπου για την πρωτοβουλία
Στο Καλλιτεχνείο από τον Γενάρη του 2013 ξεκινά το πρόγραμμα/θεσμός "Νέα Σκηνή Δημιουργών". Σκεπτικό αυτής της μέρας (ορίζεται η τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα) είναι νέοι δημιουργοί να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στα πλαίσια του Καλλιτεχνείου και να μην περιοριστούν μοναχά σε αναπαραγωγές κομματιών (αν και μπορεί να περιέχει διασκευές ή και κάποια κομμάτια να "σπάνε" το πρόγραμμα με τα δικά τους κομμάτια)!

Τρόπος επικοινωνίας και συμμετοχής
Ο τρόπος είναι απλός: στους ήδη υπάρχοντες Καλλιτεχνίτες (καλλιτέχνες εθελοντές/ακτιβιστές/ερασιτέχνες) να προστεθούν και άλλοι με:
(1) ένα email στο kallitexneio@gmail.com
ή
(2) με προσωπική συνεννόηση με τους υπεύθυνους του προγράμματος στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών, οδός Αθανασίου Χειλίου 16, Αχαρναί (όπισθεν Λαογραφικού Μουσείου Αχαρνών).
Το μόνο που αρκεί είναι μια μικρή παρουσίαση των τραγουδιών (μέσω demo ή, όπως προείπαμε, με προσωπική επαφή στο Καλλιτεχνείο). Μέσω email στο kallitexneio@gmail.com μπορείτε να στείλετε το demo ή με mail (ή sms στο 6975843479) να κανονιστεί η συνάντηση.

Προοίμιο και εισαγωγή
Καλλιτεχνίτες θα "εγκαινιάσουν" το πρόγραμμα στις 30/11 και στις 14/12 και όλοι μαζί από Γενάρη, θα παρουσιάζουν το νέο αίμα στη μουσική σκηνή της πόλης (κι όχι μόνο)!
Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί είναι 25 Γενάρη, 22 Φλεβάρη, 29 Μάρτη, 26 Απρίλη (και ανάλογα με τη συμμετοχή μπορεί να επεκταθεί έως τέλους της περιόδου 2012-2013).
Προϋπόθεση συμμετοχής: Εθελοντισμός (εθελούσια συμμετοχή, αφιλοκερδής προσφορά, αλληλέγγυα έκφραση) στην Τέχνη.

Βέβαια, δεν πρόκειται μοναχά για μουσικούς!!!
Το Καλλιτεχνείο επιδιώκει την προσωπική, πρωτότυπη και δημιουργική έκφραση του καθενός, οπότε προσκαλούμε οποιονδήποτε (είτε εκφράζεται μέσω κινηματογράφου, είτε μέσω ζωγραφικής ή φωτογραφίας ή άλλων εικαστικών) να δηλώσει ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρόγραμμα του Καλλιτεχνείου με μότο τον Εθελοντισμό (εθελούσια συμμετοχή, αφιλοκερδής προσφορά, αλληλέγγυα έκφραση) στην Τέχνη!!!
Πρωταρχικός στόχος δεν είναι η ανάδειξη, όσο η δημιουργία ενός δικτύου Καλλιτεχνιτών, οι οποίοι με το παραπάνω μότο (Εθελοντισμός στη Τέχνη) να προωθήσουν το ίδιο το μήνυμα, μα και τη Τέχνη μέσω της τέχνης τους!!!

Δείτε ακόμη
1ος Διαδικτυακός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Καλλιτεχνείου Αχαρνών
Pop Up Βιβλιοθήκη Καλλιτεχνείου Αχαρνών

0 σχόλια :