ΕΛΗΞΕ- "1ος Εικαστικός Διαγωνισμός - Αφίσα #1" - Προκύρηξη διαγωνισμού αφίσας για τον Λογοτεχνικό Γενάρη και τη Θεατρική Κυριακή


Το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών διοργανώνει άλλους δύο μήνες γεμάτους με δρώμενα και δραστηριότητες:

-Λογοτεχνικός Γενάρης

-Θεατρική ΚυριακήΟΛογοτεχνικός διαγωνισμός του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών που προκυρήχθηκε ήδη, μετρά πολλές συμμετοχές και περιμένει ακόμα περισσότερες.

 Οι αποστολές συμμετοχών σταματούν την πρώτη Γενάρη στη 1:00 π.μ, ξημερώματα πρωτοχρονιάς, και τα αποτελέσματα ανεμένονται τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Δεν σταματάμε όμως εκεί, μια σειρά από λογοτεχνικά δρώμενα θα συνοδεύσουν τον λογοτεχνικό διαγωνισμό τον μήνα αυτό.Το μήνα Φλεβάρη ξεκινά η θεατρική Κυριακή και ζητάμε απ' όλους σας να δημιουργήσετε την αφίσα που θα προωθήσει τις παραστάσεις. Επιζητούμε κάθε δρώμενο να είναι ένα πολύπλευρο καλλιτεχνικό γεγονός (θέατρο, μουσική, εικαστικά κλπ)!Με αφορμή λοιπόν τις δύο αυτές σειρές εκδηλώσεων, το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών απευθύνει κάλεσμα προς όλους εσάς και στη δημιουργικότητά σας, για να συνθέσετε μια αφίσα για κάποιον από τους δύο αυτούς μήνες.

Χρησιμοποιείστε τα δεδομένα που σας δίνουμε, αναζητείστε στοιχεία σχετικά με τα δρώμενα που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσάς και οποιοδήποτε άλλο μέσο εσείς πιστεύετε.Η αφίσα αυτή σκοπό πρέπει να έχει να προβάλει τα δρώμενα του μήνα και να προσκαλέσει τον κόσμο να συμμετέχει σ'αυτά.

***
Μορφή της αφίσας
Η αφίσα πρέπει να έχει μέγεθος 29,7*21 cm, όσο ένα χαρτί μεγέθους Α4.

(Μπορεί να είναι προιόν ηλεκτρονικής επεξεργασίας ή να είναι σκαναρισμένη χειροτεχνεία.)

Θα αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου diagwnismosafisas@gmail.com σε μορφή .jpeg h .png Η αφίσα μπορεί να είναι κάθετη ή οριζόντια.

Οφείλει να περιέχει ευκρινώς 

1.το όνομα ''Καλλιτεχνείο των Αχαρνών'' καθώς και το σήμα του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών διαστάσεις τουλάχιστον 4*3 cm με το χαρακτηριστικό ωοειδές σχήμα σε κόκκινο ή αποχρωσεις του. (*βλ.παρακάτω)
2.την διεύθυνση του ιστότοπου του Καλλιτεχνείου: kallitexnikokafeneioaxarnwn.blogspot.comΟποιοδήποτε αφίσα που δεν περιέχει τα παραπάνω θα θεωρείται άκυρη.

Το αρχείο της αφίσας αποστέλλεται ως συννημένο στο e-mail που στέλνετε και θα αναγράφετε ξεκάθαρα στο e-mail τα εξής στοιχεία:
ονοματεπώνυμο
ηλικία
τηλέφωνο
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου
διεύθυνση κατοικίας
πόλη

Οι αφίσες θα εκτεθούν 15 του προηγούμενου μήνα από αυτόν που αφορούν στον χώρο του Καλλιτεχνείου. Δηλαδή προθεσμία για την αφίσα του λογοτεχνικού Γενάρη είναι η 15 Δεκεμβρίου 2012 (έληξε) ενώ για την Θεατρική Κυριακή η 15η Ιανουαρίου 2013.

Επιτροπή θα βαθμολογήσει με άριστα το 10.

Αν δεν συμπληρωθούν 5 αφίσες για κάθε μήνα ο διαγωνισμός δεν θα πραγματοποιηθεί τον αντίστοιχο μήνα.
Αν καμία αφίσα δεν συμπληρώσει μέσο όρο πάνω από 7,5 δεν θα υπάρξει νικητής στον αντίστοιχο μήνα.*για να αποθηκεύσετε το σήμα του Καλλιτεχνείου κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα του παρακάτω
και αποθηκεύστε το.

0 σχόλια :