Ροζ Λεμονάδα - 17 & 18 Ιανουαρίου / Λογοτεχνικό Καφενείο για παιδιά 20 Ιανουαρίου

Ναι, μέσα στο Λογοτεχνικό Γενάρη θα έχουμε τη βαθμολόγηση των συμμετοχών από τον 1ο Διαδικτυακό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, θα έχουμε την Προκήρυξη του ΜΩΒ Διαγωνισμού (Μικρής Ελεύθερης Βιβλιοθήκης) και θα ξεκινήσουν οι λογοτεχνικές μας Κυριακές -για μικρούς και μεγάλους!!!
Το σύμβολο των "Γιορτών των 4 Εποχών" (μια από αυτές είναι ο Λογοτεχνικός Γενάρης για το χειμώνα) είναι το Φωτόδεντρο...

(Φωτόδεντρο εμπνευσμένο από στίχους του Ελύτη και με τα πινέλα της Στεφανίας Βελδεμίρη)

Έτσι, λοιπόν, στο Καλλιτεχνείο το δικό μας δέντρο είναι η λεμονιά εδώ και πολλά χρόνια!!! Στήνουμε έτσι μια γιορτή για το λεμόνι με γλυκές γεύσεις, ποτά και χυμούς και διακοσμητικά - όλα από τους καρπούς της (μια κι είναι καιρός τους κι έχουν ήδη αρχίσουν να πέφτουν από μόνοι τους!!!)
Την Πέμπτη μετά τις 19.00 μαζί με την Καλλιτεχνική Φωτογραφία αρχίζει το διήμερο, ενώ την Παρασκευή μαζί με την επανέναρξη των Ελεύθερων Μαθημάτων ζωγραφικής για παιδιά 6-12 ετών, ολοκληρώνεται:
- χειροποίητα σπιτικά γλυκά
- χυμοί σπιτικοί
- χειροποίητα διακοσμητικά από την Εικαστική Ομάδα Καλλιτεχνείου Αχαρνών
- κοπή Λεμονοβασιλόπιτας την Παρασκευή (για όλους) με δώρο πολλά βιβλία
- παιχνίδια, μουσική, e-δέες, κασέτες και πάλι...!!!
- ενημέρωση για WATCH ART! και ΜΩΒ Διαγωνισμό... ρωτήστε μας!!!


Την Κυριακή 20/01 το πρώτο Λογοτεχνικό Καφενείο για παιδιά 6-12 ετών για να φτιάξουμε παραμύθια με τη Μαγική Τράπουλα και με αφορμή το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη "Τείχη" για το Διαγωνισμό παραμυθιού με αφορμή το έτος Καβάφη!

0 σχόλια :