Προκήρυξη 2ου Διαδικτυακού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Καλλιτεχνείου ΑχαρνώνΠροκήρυξη
Προκηρύσσεται ο 2ος Διαδικτυακός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Καλλιτεχνείου Αχαρνών 2013-2014.
Το θέμα του Διαγωνισμού θεωρείται ελεύθερο. Και χρησιμοποιείται αυτό το ρήμα, διότι το πνεύμα που θα διακατέχει (ως έκταση, ως αρχική έμπνευση κι ως τελική δημιουργία) τον Διαγωνισμό είναι το "Ακαριαίο", η μικροποσότητα λόγου σαν την άκρη του μίτου της Αριάδνης. Οποιαδήποτε κατηγορία λόγου χωρίς ακριβείς κανόνες, χωρίς επονομασίες και κατηγορίες, υπακούοντας στη τέχνη που κυοφορείται εξωμήτρια των συνηθειών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι γράφουν στην Νέα Ελληνική Γλώσσα και διαμένουν σε οποιοδήποτε μέρος. Η αποστολή θα γίνει με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο email: logotexnikokafeneio@gmail.com

Κανονισμοί
Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν με οποιαδήποτε δημιουργία με την απαραίτητη προϋπόθεση το "Ακαριαίο".
Δεκτά θα γίνουν έργα μικρής έκτασης:
1. 150 χαρακτήρων (περιλαμβάνονται κενά και σημεία στίξης)
2. παραδοσιακές φόρμες ποίησης από την παγκόσμια λογοτεχνία (δεκαπεντασύλλαβος στίχος, χαϊκού κλπ)
3. σλόγκαν
4. εικονικά ποιήματα (ποιήματα που σχηματίζουν σχήμα μεγέθους 10cm επί 10cm) / σκαναρισμένη αποστολή
5. ποίηση του δρόμου / Στο Καλλιτεχνείο έχουμε ξεκινήσει τον διάλογο για την επανάχρηση του δημόσιου χώρου και την εξοικείωση των πολιτών με αυτόν δημιουργώντας μέσα σε αυτόν, αποφασίζοντας μέσα σε αυτόν, νιώθοντας οικεία μέσα σε αυτόν. Έτσι, ένας τοίχος παλιός που βάφτηκε κι άλλαξε με ένα μήνυμα πάνω (ή και μια ζωγραφιά) ή ένα άλλο σημείο εγκαταλελειμμένο, παρατημένο που ξαναπήρε ζωή μέσω του λόγου που χαράκτηκε πάνω του είναι το ζητούμενο. Ένας artιβισμός, ένας καθημερινός ακτιβισμός, δηλαδή που χρησιμοποιεί τη τέχνη. Απαιτείται φωτογραφία του πριν και του μετά και το κείμενο να είναι πρωτότυπη ποίηση. Σε περίπτωση που το κείμενο αποτελεί λεζάντα μιας εικόνας-ζωγραφιάς θεωρείται πιο ολοκληρωμένο έργο.
*Δεν αποζητούμε και βέβαια δεν εγκρίνουμε οποιαδήποτε φθορά ξένης περιουσίας. Ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η ομορφιά σε μέρη που δεν υπάρχει!

- Η γραμματοσειρά να είναι 12 σε Arial με διάστιχο 1,5 και σε αρχείο .docx (Microsoft Word) ή .odt (Open Office) όσον αφορά έργα για 1, 2, 3.
- Μέγεθος Α4 σε .jpg, .png, .pdf όσον αφορά έργα για 4.
- Φωτογραφία ανάλυσης 728x1024 (τουλάχιστο) όσον αφορά έργα για 5

*Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων, η μύηση στην έκφραση και η μεστότητα, ο συμπυκνωμένος και σαφής λόγος, καθώς κι η εξωστρέφεια*
**Η έκταση ΠΡΕΠΕΙ να είναι μικρή (όπως αυτή τονίζεται στα 1, 2, 3, 4)

Ο Διαγωνισμός προκυρήσσεται την (Μεγάλη) Δευτέρα 29 Απρίλη 2013 και ορίζει την περίοδο δημιουργίας από 29/04 ως 29/09 (Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2013). Καθ' όλη τη διάρκεια αυτή κανένα έργο δεν πρέπει να αποσταλεί, καθώς θα διαγράφεται χωρίς καν να ανοιχτεί το mail και να αξιολογηθεί.
Η περίοδος κατά την οποία "ανοίγει" το mail και δεχόμαστε τις συμμετοχές είναι η Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη έως Τετάρτη 2 Οκτώβρη (30/09-02/10), δηλαδή διάστημα τριών ημερών. Μέσα στις 72 αυτές ώρες οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους (μέγιστος αριθμός: 3 έργα για κάθε κατηγορία).
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013 κι η βραδιά απονομής διακρίσεων θα οριστεί για τη "Λογοτεχνική Άνοιξη 2014" στα τέλη Δεκέμβρη.

Αποστολή
Αποστέλλετε κενό email στη διεύθυνση logotexnikokafeneio@gmail.com με θέμα (τίτλο του mail) "2ος Διαδικτυακός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Καλλιτεχνείου Αχαρνών 2013-2014". Στο mail θα συνάψετε δύο αρχεία:
i) το πρώτο θα είναι το αρχείο με τα γραπτά με τα οποία διαγωνίζεστε, υπογεγραμμένο με ψευδώνυμο και με τίτλο τον τίτλο του έργου σας (αν επιθυμείτε/αν υπάρχει) και με ένδειξη (1, 2, 3, 4, 5)
ii) το δεύτερο θα αναγράφετε τα προσωπικά σας στοιχεία με τίτλο "Προσωπικά στοιχεία". Εντός θα αναγράφετε:
α) Ονοματεπώνυμο
β) Ψευδώνυμο
γ) Ηλικία
δ) Διεύθυνση κατοικίας
ε) Email
στ) Τηλέφωνο επικοινωνίας
ζ) Τίτλος έργου (αν υπάρχει) και αριθμός κατηγορίας.
Αν κάποιος υποψήφιος διαγωνίζεται σε παραπάνω από ένα είδη, θα αποστείλει ισάριθμα email με τα αντίστοιχα δύο συνημμένα αρχεία και με την αντίστοιχη ένδειξη. Τα αρχεία θα φορτώνονται σε προσωπικό υπολογιστή, θα μετονομάζονται με αριθμό και το αρχείο προσωπικών στοιχείων δε θα ανοίγεται παρά μόνο σε περίπτωση διάκρισης, με απλή αντιστοιχία των αριθμών. Τα αριθμημένα διπλά αρχεία θα χωριστούν σε δύο φακέλους:
α) Διαγωνιζόμενα
β) Προσωπικά στοιχεία
Στους υπόλοιπους αναγνώστες θα δοθούν τα αριθμημένα διαγωνιζόμενα κείμενα, ενώ τα προσωπικά στοιχεία θα παραμείνουν στον υπολογιστή του Υπεύθυνου της Αναγνωστικής Επιτροπής, ο οποίος θα κάνει τη συλλογή και συγκέντρωση των βαθμών και την αντιστοίχηση έργων με προσωπικά στοιχεία.

Τρόπος βαθμολογίας
Οι αναγνώστες της επιτροπής θα λάβουν τα αρχεία (με την αρίθμηση και την ένδειξη του είδους που συμμετέχει ο γράφων) και σε τελικό φύλλο θα αντιστοιχίσουν τον αριθμό με την βαθμολογία.
Η βαθμολογία θα γίνει ατομικά και ξεχωριστά χωρίς από κοινού συζήτηση από την Αναγνωστική Επιτροπή η οποία αριθμεί μέλη με πρώτη ιδιότητα, την ιδιότητα του αναγνώστη. Οι βαθμολογίες είναι ισότιμες, ο μέσος όρος βγαίνει με ίση συμμετοχή κάθε ενός αναγνώστη, στην αντίστοιχη κατηγορία συμμετοχής. Για να προκύψει βαθμολόγηση για βραβεία θα πρέπει οι συμμετοχές σε κάθε κατηγορία να ξεπερνούν τις 5, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα χορηγηθούν μόνο έπαινοι συμμετοχής.

Η βαθμολογία θα γίνεται με βάση το 20. Διάκριση για το πρώτο βραβείο θα υπάρχει εφόσον ξεπερνά τους 18 βαθμούς, ενώ για το δεύτερο πρέπει να ξεπερνά τους 17 βαθμούς και για επαίνους του 16 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοψηφίας δίνονται εξ ημισείας τα βραβεία, ενώ σε περίπτωση μη υπέρβασης του ορίου δε δίνεται το αντίστοιχο βραβείο.

Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στους δημιουργούς, μα έχοντας το καθήκον να βοηθήσουν στην από κοινού από μέρους των καλλιτεχνικών ομάδων του Καλλιτεχνείου και λοιπούς συνεργάτες να διαδώσουν το πνεύμα εθελοντισμού στη Τέχνη με τη συνεργασία τους σε projects που μπορεί να ξεκινήσουν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

38 σχόλια :

 1. Απαντήσεις
  1. Ναι, όντως, και εγώ δεν κατάλαβα!

   Διαγραφή
 2. [...] Το θέμα του Διαγωνισμού θεωρείται ελεύθερο. Και χρησιμοποιείται αυτό το ρήμα, διότι το πνεύμα που θα διακατέχει (ως έκταση, ως αρχική έμπνευση κι ως τελική δημιουργία) τον Διαγωνισμό είναι το "Ακαριαίο", η μικροποσότητα λόγου... [...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα βραβεία? Χρηματικό έπαθλο? Βιβλία?Επίσης, Για να συμμετάσχουμε πρέπει να κάνουμε και τις 5 κατηγορίες έργων που ζητάτε? Δηλαδή και σλόγκαν και ποίηση του δρόμου και τα υπόλοιπα που αναφέρετε? Ή μπορούμε να στείλουμε μόνο ένα από όποια κατηγορία μας αρέσει? π.χ μόνο ένα ποίημα? ευχαριστώ εκ των προτέρων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα!
  Μπορείτε να στείλετε σε οιαδήποτε κατηγορία ή σε όλες! Αρκεί να υπάρχει η διάσταση του ακαριαίου (είτε ως εφήμερο, είτε ως μικρό σε έκταση, είτε ως ελάχιστο στο κομμάτι της έμπνευσης).
  Τα "βραβεία" είναι "κλειδιά" για το σχηματισμό ενός Λογοτεχνικού Φόρουμ, που έχοντας ένα δυναμικό από τους 2 Διαδικτυακούς Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς τους Καλλιτεχνείου, θα διαδώσει / διαχύσει με διάφορα μέσα (π.χ. ανθολογίες, λογοτεχνικά παγκάκια ή λογοτεχνικά πάρκα ή λογοτεχνικές βραδιές) τη τέχνη του λόγου.
  Επίσης, το Φόρουμ αυτό ως δυναμικό αλληλεπιδρώντων ατόμων παραμένει πάντοτε ανοιχτό σε ιδέες, προτάσεις κλπ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πότε λήγει η περίοδος αποστολής των έργων; Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η περίοδος κατά την οποία "ανοίγει" το mail και δεχόμαστε τις συμμετοχές είναι η Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη έως Τετάρτη 2 Οκτώβρη (30/09-02/10), δηλαδή διάστημα τριών ημερών. Μέσα στις 72 αυτές ώρες οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους (μέγιστος αριθμός: 3 έργα για κάθε κατηγορία).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν κατάλαβα καλά, οι συμμετοχές στέλνονται από το προσωπικό μας e mail και δίνονται στην κριτική επιτροπή μόνο τα δύο συννημένα αρχεία. Το ονοματεπώνυμό μας αντικαθίσταται από αριθμό και έτσι διασφαλίζεται η εγκυρότητα του διαγωνισμού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, υπήρξε μια μικρή περίοδος διακοπών!
  Στην επιτροπή δίνονται μόνο τα προς αξιολόγηση αρχεία. Τα προσωπικά στοιχεία θα γίνουν γνωστά κατόπιν αντιστοίχισης διακριθέντων με τον ανάλογο Α/Α. Όσα δε διακριθούν δεν ανοίγονται τα προσωπικά στοιχεία!
  Υπάρχει ο Υπεύθυνος της Αναγνωστικής Επιτροπής (που δε βαθμολογεί), ο οποίος κρατά τα αρχεία και στο τέλος τα αντιστοιχεί (μετά τη βαθμολόγηση).
  Ελπίζω να σας κάλυψα!
  Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ηθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αποστολή των κειμένων. Τα αρχεία που θα περιέχουν τα έργα μας θα τα ονομάσουμε 1,2,3 κλπ η θα έχουν τον τίτλο του έργου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τα αρχεία θα έχουν και τίτλο -εφόσον υπάρχει- και ένδειξη 1,2,3 κλπ για την κατηγορία στην οποία καταλέγονται σύμφωνα με τους δημιουργούς, ώστε να αρχειοθετηθούν επιμελώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "Περίοδος αποστολής email 26-27 Σεπτέμβρη 2013, η έναρξη βαθμολόγησης των έργων από την αναγνωστική επιτροπή ορίζεται η 1η Οκτώβρη 2013 με προθεσμία την 1η Νοέμβρη 2013 και ενημέρωση των διαγωνιζόμενων για τ' αποτελέσματα μέχρι την 8η Νοέμβρη 2013."

  Τελικά πότε μπορούμε να στείλουμε τη συμμετοχή μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η περίοδος κατά την οποία "ανοίγει" το mail και δεχόμαστε τις συμμετοχές είναι η Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη έως Τετάρτη 2 Οκτώβρη (30/09-02/10), δηλαδή διάστημα τριών ημερών. Μέσα στις 72 αυτές ώρες οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους (μέγιστος αριθμός: 3 έργα για κάθε κατηγορία).
  Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013 κι η βραδιά απονομής διακρίσεων θα οριστεί για τη "Λογοτεχνική Άνοιξη 2014" στα τέλη Δεκέμβρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μπορείτε να διευκρινίσετε λίγο περισσότερο το θέμα του διαγωνισμού. Στην αρχή γράφετε πως το θέμα είναι ελεύθερο. Μετά λέτε πως το πνεύμα του διαγωνισμού θα είναι το ακαριαίο. Τι ακριβώς εννοείτε; Σας ερωτώ επειδή έχω συζητήσει το θέμα του διαγωνισμού και με άλλους ποιητές και κανείς δεν έχει καταλάβει επακριβώς το θέμα.

  Ειρήνη Ακριβοπούλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλημέρα σας,

  ελεύθερη η θεματολογία, μα η μορφή, η πηγή έμπνευσης ή ακόμη και το θέμα (εφόσον κάποιος το επιλέξει) είναι το Ακαριαίο (ως μορφή: το σύντομο, το μικρό, η ανάσα / ως πηγή έμπνευσης: κάτι μικρό, στιγμιαίο, ακαριαίο).

  και

  *Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων, η μύηση στην έκφραση και η μεστότητα, ο συμπυκνωμένος και σαφής λόγος, καθώς κι η εξωστρέφεια*
  **Η έκταση ΠΡΕΠΕΙ να είναι μικρή (όπως αυτή τονίζεται στα 1, 2, 3, 4)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Το όριο των 150 χαρακτήρων αφορά μόνο την κατηγορία 1 ή και τις υπόλοιπες κατηγορίες (2,3,4,5); Επίσης, αν στο email φαίνεται το ονοματεπώνυμο του αποστολέα (όπως συμβαίνει με πολλά emails) υπάρχει περίπτωσει ακύρωσης της συμμετοχής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Οι 150 χαρακτήρες (εφόσον υπάρξει η ένδειξη 1 - δηλαδή ότι το έργο διαγωνίζεται για την κατηγορία 1) θεωρούνται ως ξεχωριστή κατηγορία, εφόσον ο ίδιος ο συμμετέχων το ορίσει έτσι.
  Επίσης, δεν επιθυμούμε την δήλωση ονόματος μέσα στα έργα. Τα mail τα διαχειρίζεται ανεξάρτητος της Επιτροπής υπεύθυνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Συγγνώμη, αλλά εφόσον οι 150 χαρακτήρες αφορούν την 1η κατηγορία μόνο, γιατί γράφετε πως όλα τα έργα πρέπει να είναι μικρής έκτασης; Πώς ορίζετε τη μικρή έκταση, ώστε να ακυρώσετε μια συμμετοχή που δε θα είναι μικρής έκτασης; Επίσης, εάν δεν υπάρχει περιορισμός στις κατηγορία 2-5 όσον αφορά την έκταση και η θεματολογία είναι ελεύθερη, η απαραίτητη προϋπόθεση "Ακαριαίο" πώς θα ελέγχεται σε αυτές τις κατηγορίες;

  Τέλος, με τα εικονικά ποιήματα (κατηγορία 4) τι ακριβώς εννοείτε; Εγώ γνωρίζω μόνο τα περίφημα calligrammes του Guillaume Apollinaire, τα οποία όμως δεν ήταν τετράγωνα για να σχηματίζουν σχήμα μεγέθους 10 cm * 10 cm.

  Τα ρωτάω όλα αυτά ώστε να μην ακυρωθούν οι συμμετοχές μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Γιατί λέτε 150 χαρακτήρες (περιλαμβάνονται κενά και σημεία στίξης) και δεν λέτε κατευθείαν το όριο λέξεων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η πρώτη κατηγορία επικεντρώνεται στο όριο χαρακτήρων.
  Η δεύτερη στις παραδοσιακές μορφές ποίησης (με την ακόλουθη συνυποδήλωση) μικρής έκτασης.
  Η τρίτη κατηγορία στο σλόγκαν (που σύμφωνα με τους όρους πρέπει να είναι μικρή και περιεκτική ως δήλωση).
  Η τέταρτη έχει "όρια" 10cm. Το εντός αυτών των ορίων έργο μπορεί να έχει όποιο μορφή, όποιο μέγεθος θέλει.

  Όλες οι κατηγορίες επιβάλλουν μικρή έκταση. Απλώς οι διάφορες κατηγορίες επικεντρώνουν στα ελάχιστα απαιτούμενα (150 χαρακτήρες, χαικού κλπ). Για παράδειγμα, αν ένα έργο συμμετέχει στο "Εικονικό Ποίημα" δε μπορεί να έχει 150 χαρακτήρες, αλλά εκ των πραγμάτων έχει μικρή έκταση (και λόγω των ορίων).
  Ελπίζουμε να σας καλύψαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Να ρωτήσω κάτι. Αν κάποιος συμμετέχει με 3 έργα στην ίδια κατηγορία θα στείλει 1 email ή 3; Αν στείλει 1 email, θα επισυνάψει 1 αρχείο doc όπου θα περιλαμβάνονται και τα 3 έργα ή 3 διαφορετικά αρχεία doc 1 για κάθε έργο; Επίσης, το αρχείο με τα έργα πώς θα ονομάζεται όταν θα επισυνάπτεται; Τέλος, στην κατηγορία 4, εάν κάποιος συμμετέχει με 3 έργα, θα επισυνάψει 3 φωτογραφίες ή 1; Ευχαριστώ πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Τα τρία έργα περιλαμβάνονται σε ένα αρχείο που μπορεί να έχει την ένδειξη 1, 2, κλπ & την ονομασία του έργου (αν υπάρχει) ή απλώς την ένδειξη 1, 2, 3, 4. Ένα αρχείο για το έργα (ή έργα) κι ένα αρχείο με τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου που δεν πρέπει να εμφανίζονται πουθενά μέσα στα έργα, ειδάλλως ακυρώνεται η συμμετοχή.
  Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία 4: 3 έργα (φωτογραφίες) σε ένα αρχείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο διαγωνισμός πότε ακριβώς λήγει; Όταν στέλνεις τη συμμετοχή σου λαμβάνεις κάποιο email επιβεβαίωσης παραλαβής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Mail παραλαβής λαμβάνετε με τη λήξη του διαγωνισμού, γιατί η αυτόματη απάντηση πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα. Απόψε στις 12.00 το βράδυ ο διαγωνισμός λήγει, κλείνει το mail. (γίνονται δεκτές πολλαπλές αποστολές για σιγουριά του συμμετέχοντα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Τι εννοείτε "γίνονται δεκτές πολλαπλές αποστολές για σιγουριά του συμμετέχοντα"; Δηλαδή μπορεί κάποιος να στείλει πολλές φορές το ίδιο έργο για να είναι σίγουρος ότι θα παραληφθεί, χωρίς να ακυρώνεται η συμμετοχή του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Όχι, εννοούμε ότι εφόσον ο συμμετέχων δεν νιώθει σίγουρος, αν ανοίγοντας το mail την επομένη της λήξης (δηλαδή αύριο το πρωί) έχουν αποσταλεί αρχεία πολλές φορές, δεν τίθεται θέμα ακύρωσης. Επίσης, πέρα από τα εισερχόμενα ελέγχονται και τα spam, οπότε δεν υπάρχει ζήτημα μη παραλαβής email εφόσον έχει πληκτρολογηθεί σωστά το mail αποστολής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; Θα γίνει κάποια απονομή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013 κι η βραδιά απονομής διακρίσεων θα οριστεί για τη "Λογοτεχνική Άνοιξη 2014" στα τέλη Δεκέμβρη.

  (Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλό μεσημέρι. Με ποιό τρόπο θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων; Θα αναρτηθούν αποκλειστικά στην ιστοσελίδα σας, ή θα ενημερωθούν οι διαγωνιζόμενοι και με email; Μέχρι ποιά ώρα θα ξέρουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; Είχατε πει Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013, και σήμερα είναι 18 Νοέμβρη και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Όντως! Πέρασε η 15η Νοεμβρίου 2013. Πότε θα ανακοινωθούν; Με ποιό τρόπο; Γιατί παρατηρείται αυτή η καθυστέρηση; Δεν έπρεπε να βγείτε με μια ανακοίνωση να ενημερώσετε, έστω, για το ότι θα αναβληθεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πριν τις 15 Νοεμβρίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Παιδιά, 19 σήμερα!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Καλό θα ήταν, προκειμένου να μην κλονιστεί περισσότερο το ΚΥΡΟΣ του διαγωνισμού και για να μην ανησυχούμε για την ΤΥΧΗ των δημιουργιών μας, να ενημερώσετε είτε στη σελίδα σας είτε στο προσωπικό e mail του καθενός, πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και πού οφείλεται η τόση καθυστέρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Είναι τόσο απογοητευτική αυτή η σιωπή σας, που δε θα ξαναμπώ να κοιτάξω αν ανακοινώθηκε κάτι..... Κρίμα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Πέρασαν δέκα μέρες κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Πότε θα ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού;

  ΑπάντησηΔιαγραφή