ΘΟΚΑ 2013-2014Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνείου Αχαρνών (ΘΟΚΑ), βασισμένη και προωθώντας τις αξίες του Καλλιτεχνείου Αχαρνών (Εθελοντισμός, Ακτιβισμός, Ερασιτεχνία) επαναλειτουργεί μετά από μια σιγή λίγων μηνών κι ανασυγκρότησης.

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρόβες για τις Βάκχες του Ευριπίδη από τον νέο θίασο της ΘΟΚΑ.
Ωστόσο, αναμένουμε προτάσεις, συμμετοχές, ιδέες στο info@kallitechnio.org


Προοπτικές

  1. Αναζητώντας την αξιοποίηση νέου δυναμικού, την αξιοποίηση της δημιουργίας και της έκφρασης νέων ατόμων, η ΘΟΚΑ παραμένει ανοιχτή καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου. Με δήλωση ενδιαφέροντος στο info@kallitechnio.org θα έρθουμε σε συνεννόηση για τη συνέχεια της συνεργασίας με άτομα που θέλουν να προτείνουν παράσταση, να σχηματίσουν θίασο εντός της ΘΟΚΑ και να καλέσουν νέα άτομα, να καταθέσουν πρόταση προς τη ΘΟΚΑ, να συνδράμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (είτε υλικώς, είτε με ιδέα, είτε με εθελοντική προσφορά).
  2. Δεύτερον, η ΘΟΚΑ ενισχύοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός Καλλιτεχνικού Επιμορφωτηρίου, θα συνδράμει με τη δημιουργία ενδιαφέροντων σεμιναρίων, ομάδων, projects για άτομα μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας.
  3. Τέλος, η ΘΟΚΑ είναι ανοιχτή για συνεργασία με ομάδες που δεν έχουν χώρο προβών  (είναι κυρίως στο ξεκίνημά τους, έχουν όραμα και επιθυμούν να δημιουργήσουν ειλικρινώς και με σεβασμό) για την αξιοποίηση του χώρου της για πρόβες και δοκιμές (με ελεύθερη χρήση αυτού, μα με σεβασμό κι ύστερα από συνεννόηση).

0 σχόλια :