Επιμορφωτήριο Καλλιτεχνείου: Κοινωνικό Φροντιστήριο περίοδος 2013 - 2014 (2η χρονιά)Μετά την επιτυχημένη πορεία του κοινωνικού φροντιστηρίου του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών την περίοδο 2012-2013, η δράση αυτή συνεχίζει και φέτος, ενδυναμωμένη και με υποδομές για την υποστήριξη ακόμα μεγαλύτερου αριθμού μαθητών.

Μετά από 3 χρόνια συνεχών εθελοντικών δράσεων, το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών δεν μπορούσε να μην δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα οι παρούσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες δυσκολεύουν όλο και περισσότερες οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε  έξοδα φροντιστηριακών και υποστηρικτικών μαθημάτων για την σχολική ύλη.

Φέτος όπως και πέρυσι, θα διεξαχθούν όλα τα μαθήματα, όλων των τάξεων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στόχος μας είναι φέτος να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 100 μαθητών που φοίτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά στο κοινωνικό μας φροντιστήριο, βοηθώντας ακόμα περισσότερες οικογένειες και μαθητές, πιστεύοντας πάντα ότι η παιδεία και η γνώση είναι αγαθά τα οποία πρέπει να παρέχονται σε όλους, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.

- Αν λοιπόν είστε καθηγητής, απόφοιτος ή φοιτητής κάποιας σχολής που το αντικείμενο της αντιστοιχεί σε κάποιο από τα μαθήματα των τάξεων της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε εθελοντικά και να ενισχύσετε αυτή την προσπάθεια συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

- Αν είστε μαθητής και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε μαθήματα, επισκεφθείτε τον χώρο του Καλλιτεχνείου Πέμπτη και Παρασκευή, έως 15 Οκτωβρίου, από τις 19:00-22:00 μαζί με κάποιον γονέα ή κηδεμόνα, ενημερωθείτε και εγγραφείτε.  Για την καλύτερη λειτουργία του εκπαιδευτηρίου και την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής βοήθειας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες θα υπάρξουν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια για την επιλογή των μαθητών.*Το κοινωνικό φροντιστήριο όπως και όλες οι δράσεις και τα δρώμενα των ομάδων του Καλλιτεχνείου υποστηρίζονται πλήρως από εθελοντές και δεν λαμβάνουν καμία ιδιωτική ή δημόσια επιχορήγηση. Αν μπορείτε και ενδιαφέρεστε να συνεισφέρετε υλικά στο Κοινωνικό φροντιστήριο ή σε κάποια άλλη ομάδα του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών ενημερωθείτε για τις ανάγκες μας εδώ.

0 σχόλια :