Τμήμα Χειροτεχνίας και Ομάδα Χειροποίητου Κοσμήματος (ολοκληρώθηκε)

Τμήμα Χειροτεχνίας για παιδιά
**Το Τμήμα Χειροτεχνίας για παιδιά προς το παρόν είναι πλήρης και δε θα γίνουν αποδεκτές άλλες αιτήσεις λόγω χωροταξικών δυσκολιών. Παραμείνετε συντονισμένοι για νεότερα περί της ομάδας! Σας ευχαριστούμε θερμά για το αγκάλιασμα της κάθε μας προσπάθειας!
Το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών σε συνεργασία με την Ιωάννα-Μαρία Κυριακίδη οργανώνουν για δεύτερη χρονιά στο χώρο του Καλλιτεχνείου μαθήματα και δραστηριότητες χειροτεχνίας και κατασκευών για παιδιά (4-13 ετών). Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα απογεύματα Σαββάτου μετά τις 17.00 και θα έχουν διάρκεια μίας ώρας. Τα παιδιά θα μάθουν να δουλεύουν και θα εργαστούν με διαφορετικά υλικά ανά περιόδους δημιουργώντας κατασκευές και χειροτεχνίες.
*Για δήλωση ενδιαφέροντος αποστείλατε στο info@kallitechnio.org
- Όνομα γονέα και παιδιού/παιδιών
- Ηλικία παιδιού/παιδιών 
- Τηλέφωνο και mail επικοινωνίας
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω ενημέρωση! (περιορισμένες θέσεις)Ομάδα Χειροποίητου Κοσμήματος
**Η Ομάδα Χειροποίητου Κοσμήματος προς το παρόν είναι πλήρης και δε θα γίνουν αποδεκτές άλλες αιτήσεις λόγω χωροταξικών δυσκολιών. Παραμείνετε συντονισμένοι για νεότερα περί της ομάδας! Σας ευχαριστούμε θερμά για το αγκάλιασμα της κάθε μας προσπάθειας!
Σε συνεργασία με την Ομάδα Χειροποίητου Κοσμήματος Καλλιτεχνείου Αχαρνών συνεχίζουμε και φέτος, μέσα από μαθήματα κι εργαστήρια που γίνονται στο χώρο του Καλλιτεχνείου. Η Ομάδα απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλουν να ασχοληθούν με το χειροποίητο κόσμημα, με διάφορα υλικά εκφράζοντας την αισθητική και τη δημιουργικότητά τους. 
* Για δήλωση ενδιαφέροντος αποστείλατε στο info@kallitechnio.org
- Όνομα
- Ηλικία
- Τηλέφωνο και mail επικοινωνίας
Ύστερα από συνάντηση θα οριστεί η ακριβής ημέρα συναντήσεων!*Οι δράσεις, τα δρώμενα, οι υπηρεσίες και τα μαθήματα στο Καλλιτεχνείο των Αχαρνών προσφέρονται και διεξάγονται ελεύθερα, όπως πάντα!

0 σχόλια :