Με το Λευκό Παραμύθι και με ευχές... τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες, αρχές του 2014

Ήταν ένα όμορφο βράδυ στο Καλλιτεχνείο -τότε μπορεί ακόμη να το λέγαμε Καλλιτεχνικό Καφενείο, αλλά μικρή σημασία έχει- οι φίλοι Στεφανία Βελδεμίρη από Θεσσαλονίκη με τα χρώματα και Κώστας Στοφόρος από Χαλάνδρι με τα λόγια σμίξανε με μικρούς φίλους και στήσανε ένα παραμύθι, κάτι σαν τους "Σύγχρονους Αχαρνείς".
Αυτό το παραμύθι πλέον "πετάει" ελεύθερα, έτσι όπως πρέπει να πετάνε τα όνειρα, τα όμορφα λόγια, οι αναμνήσεις, η αγάπη, κι είναι αφιερωμένο στο Καλλιτεχνείο.
Εμείς απλώς τους ξαναπεριμένουμε να ξανασμίξουμε για πολλοστή φορά όλοι μαζί!!!

Με αυτό το παραμύθι, με αυτή το μοναδικό "Λευκό Παραμύθι" σας αφήνουμε με μια γεμάτη χρονιά, για μία ακόμη, με την ελπίδα και τις προσπάθειες να είναι ακόμη πιο δημιουργική, να υπάρξει περισσότερη έμπνευση κι έκφραση και πάνω απ' όλα σ' όλους μας υγεία, αγάπη και χαμόγελα και αλληλεγγύη!!! Πολλές ευχές, εις το επανιδείν με τον νέο χρόνο!!!

Έτσι ξεκινά, λοιπόν (παρακάτω το link για να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ ολόκληρο):
"Καλοκαίρι σε μια χώρα του Βορρά… Ο Σοκοφλής περπατάει χέρι-χέρι με τη φίλη του τη Σελίνα, δίπλα στη θάλασσα που μοιάζει με λίμνη. Πηγαίνουν ν’ αγοράσουν το περίφημο παγωτό-κρέμα του Βέσα που έχει το μικρό ξύλινο σπιτάκι του λίγο πιο κάτω, στην άκρη μιας ξύλινης εξέδρας, όπου οι άνθρωποι του χωριού δένουν τις βάρκες τους…"0 σχόλια :