Ένας καφές σε περιμένει στο Καλλιτεχνείο


Ένα μικρό κέρασμα γινόταν ούτως ή άλλως. Ένα κέρασμα από κάποιον "άγνωστο" σε κάποιον άλλον "άγνωστο" που δε θα μπορούσε αλλιώς εύκολα να πιει ένα καφεδάκι είναι μια μικρή πράξη αγάπης. Μέσα στον κυκεώνα των επιχειρημάτων για το μάταιο, ανούσιο της όλης πράξης... ε, είναι μια πράξη! Μικρή, απλή, καθημερινή για μια συνήθεια που συνοδεύει κάποιες παρέες ή κάποιες συζητήσεις: τη συνήθεια του καφέ!
Πόσες φορές λέγεται η έκφραση: "δεν έχω λεφτά ούτε για καφέ!";
Δεν είναι φιλανθρωπία, δεν είναι ελεημοσύνη, είναι ΚΕΡΑΣΜΑ. Ένα κέρασμα που άργησε (να μια ατάκα που έμεινε από τον φίλο Τάσο Μελίτη και το βιβλίο του, που πέρασε κι αυτός από το Καλλιτεχνείο ένα απόγευμα και παρουσίασε τα βιβλία του)... Ένα κέρασμα που άργησε να μπει στις συνήθειές μας και στις προσφορές μας. Έτσι χτίζουμε κάτι μικρό. Κι όσο χτίζεις το μικρό, χτίζεται και το μεγαλύτερο. Και χτίζοντας το μικρό, δεν ξεχνάς να χτίζεις και το μεγαλύτερο!
Μια κίνηση είναι... Ένα κέρασμα!!!
Τα υπόλοιπα βοηθάει η παρέα και μια ενδιαφέρουσα, καλή κουβέντα!

Ο καφές που περιμένει είναι μια πρωτοβουλία της "Σχεδίας" του πρώτου ελληνικού περιοδικού δρόμου! Και όχι, δεν είναι διαφήμιση! Είναι ένα όνομα ανάμεσα στα περιοδικά που διαβάζουμε και αξίζει πέρα από τον σκοπό του και για το περιεχόμενό του!

Ο καφές που περιμένει, λοιπόν, έφτασε και στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών!
Ένα κέρασμα που προσφέρεται σε άτομα, που θέλουν να έρθουν, να δουν ένα δρώμενο, να έχουν κάτι μικρό στην μνήμη τους ως εικόνα από ένα όμορφο βράδυ στον χώρο μας...

Σας περιμένουμε όλους, όλους, ΟΛΟΥΣ!!!

Η σελίδα της Σχεδίας στο facebook εδώ


0 σχόλια :