#Εικονοποιείον || Βίντεο || _ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ.#Εικονοποείον
_ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Βίντεο

Το _ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ. αποτελεί ένα σύνολο δρωμένων, δράσεων και δρώντων πολιτών για τον δημόσιο χώρο, την έντεχνη μνήμη και την πρωτοβουλία.
Ο δημόσιος χώρος καθίσταται κεντρικό σημείο αναφοράς της δημιουργίας και των συναντήσεών μας και ως σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας προσπαθούμε να επενεργήσουμε πάνω του με τα μέσα που διαθέτουμε, με σεβασμό και με προοπτική!

Έχοντας ανθρώπους, έργα και διαθέσεις που προβάλλουν ένα διαφορετικό κομμάτι της καθημερινότητας, μα και του πολιτισμού των Αχαρνών συλλέγουμε στιγμές, συνδέουμε ιστορίες, μέρη και ανθρώπους σε ένα "οπτικοακουστικό εικονοστάσι" χωρίς φανφάρες, αλλά και χωρίς αδιαφορία. 
Άνθρωποι που αποτέλεσαν και αποτελούν έμπνευση και κομμάτι της αισθητικής της πόλης μας, έργα που σφράγισαν μια στιγμή άχρονη καταγράφονται σε μορφή συνέντευξης, ντοκουμέντου, γνωριμίας και διατίθενται ελεύθερα για μια νέα γνωριμία των Αχαρνών μέσω των ανθρώπων!
Τα βίντεο θα γυριστούν μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ (τέλη Ιούνη) και θα διατεθούν ελεύθερα αρχές φθινοπώρου 2014!
Η δράση του #Εικονοποιείου αποτελεί την πρώτη μιας σειράς από ανάλογης θεματικής βίντεο με τον ίδιο σκοπό και φιλοσοφία δημιουργίας και διάθεσης στο κοινό!


#KatAgrous_Festival                   #Kallitechnio


Χορηγός Επικοινωνίας


0 σχόλια :