06.06 & 08.06 || Αναλυτικά το πρόγραμμα Παρασκευής & Κυριακής


Ο Ιούνιος ξεκινά με τρία δυνατά δρώμενα κι ολοκληρώνεται με τρία δυνατά δρώμενα!
Αυτή είναι η κύρια αρχιτεκτονική δομή του...

Παρασκευή 06 Ιουνίου
Σε ένα ακόμη Μουσικό Καφενείο (το 111 των τελευταίων 4 χρόνων) οι τελειόφοιτοι από το Εθνικό Ωδείο Αχαρνών Φιλοπούλου Μαρία & Τσόγκας Γιώργος τραγουδούν ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο με την συνοδεία του Αναστασόπουλου Κωνσταντίνου που τον γνωρίσαμε νωρίτερα τον Μάιο σε μια βραδιά "πιάνο & βιολί" με κομμάτια των Secret Garden (μαζί με τον Δήμο Βασίλη).

Σε μιαν υπέροχη βραδιά στην Πράσινη Σκηνή του Καλλιτεχνείου, όπου εγκαινιάστηκε με το 1ο Θερινό Σινεμά και την ταινία PRISONERS στις 30.05, οι ερμηνευτές θα σφραγίσουν την είσοδο του καλοκαιριού και θα μας βάλουν στο δεξί σε έναν πολύ δημιουργικό & "γεμάτο μήνα".

*Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τον μήνα Ιούνιο εδώ
Κυριακή 08 Ιουνίου
Διπλό Δρώμενο
Χωρίς να το βάζουμε κάτω και με την πίστη πως η εξωστρέφεια, η έκφραση, η πολυπραγμοσύνη και το να κάνεις αυτό που θέλεις θα σώσουν τον κόσμο διοργανώνουμε για την Κυριακή 08.06 διπλό δρώμενο: πρωί και βράδυ!


- Στις 11.00 το πρωί στο Πάρκο των Ψυχών κοντά στο Σανατόριο της Πάρνηθας συνεχίζουμε με μία ακόμη δράση-δρώμενο του _ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
Η UNESCO ΤΛΕΕ, ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών "Χρ. Τσεβάς" & το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας μας συνοδεύουν μέχρι το μνημείο του Σπυρίδωνα Ντασιώτη για όλους, όσοι έφυγαν από φυματίωση.
Εκεί νοσηλεύτηκε και ο Ρίτσος. Εκεί έγραψε και την "Εαρινή Συμφωνία".
Εκεί, λοιπόν, προσπαθώντας να καταστήσουμε το Πάρκο Ψυχών επίκεντρο της πολιτιστικής πνοής της Αττικής με λιτό τρόπο -όπως αρμόζει στον Δρυμό- παίζουμε με το ποίημα, αναγνώσκουμε κάποιους στίχους, σχεδιάζουμε το "χαλί" της Συμφωνίας μας για το Πάρκο Ψυχών, ηχογραφούμε για μουσική σύνθεση με τις φωνές όλων των ανθρώπων στο Αρχείο της Άνοιξης, ολοκληρώνουμε με μουσικό άκουσμα των Κώστας Νούσιας, Πέτρος Πρόκος (UNESCO ΤΛΕΕ).

*Νωρίτερα πεζοπορούμε στην Πάρνηθα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος & στο τέλος ενημερωνόμαστε και δηλώνουμε συμμετοχή στην εθελοντική πυροπροστασία της Πάρνηθας.


- Στις 20.00 οι γνωστοί κι αγαπητοί μας Τσιριτσάντσουλες έρχονται στην Αυλή και πραματοποιούν μιαν ακόμη μαγική εμφάνιση: Τραγεδία ονομασμένη Ιφιγενεία.
Με ελεύθερη είσοδο (κι ελεύθερη, προαιρετική συνεισφορά σε καπέλο) η ομάδα αυτή υπογραμμίζει ένα υπέροχο βράδυ κάτω από τον ανθισμένο κήπο μας μέσα στο κέντρο της πόλης των Αχαρνών και δίνουν την πνοή τους στη συνέχεια της εθελοντικής μας προσπάθειας για μια συνεχή πρωτότυπη κι ειλικρινή καλλιτεχνική έκφραση στις Αχαρνές!


0 σχόλια :