_ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ. || Η επόμενη μέρα

Ο κισσός είναι το επίσημο λογότυπο του φεστιβάλ


Το _ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ήταν η πρώτη προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με μια φεστιβαλικών διαστάσεων (δι)οργάνωση με άξονες τον εθελοντισμό, την ερασιτεχνία και τον δημόσιο χώρο.
Ξεκινώντας από τέλη Απρίλη μέχρι τέλη Ιούνη με διάφορες δράσεις και δρώμενα είδαμε πώς μπορούμε να συμπεριφερθούμε με ένα φεστιβάλ, τι ιδέες μπορούν να κατέβουν και τι χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε μια γιορτή αξιόλογων διαστάσεων, στόχων με αντίκρυσμα στην άμεση κοινότητά μας.

Με την συνεργασία μας με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για το εργαστήρι φωτογραφίας, τον Armen Hakobyan για την πρώτη έκθεση φωτογραφίας, τους εθελοντές που βοήθησαν στο Safari, τα μικρά παιδιά που έριξαν ιδέες για το Μουσείο Μέλλοντος, τη συνεργασία με την UNESCO ΤΛΕΕ, τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης "Χρ. Τσεβάς" & την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών για την δράση στο Πάρκο των Ψυχών, την παρουσία της ομάδας "Τσιριτσάντσουλες" με μια σπουδαία θεατρική παράσταση, τη συνεργασία με τον Όμιλο "Χρ. Τσεβάς" και την ΙΛΕΑ για τον Παραμυθο-περίπατο, τις ομάδες του Καλλιτεχνείου για την Τριήμερο (αποκορύφωμα του Φεστιβάλ) 27, 28, 29 Ιούνη αποκομίσαμε πολλά περισσότερα απ' όσα σκεφτόμασταν αρχικά για το πώς να συμπεριφερθούμε σε ένα επόμενο Κατ' Αγρούς.

Τα Μεθεόρτια, που σκεφτόμασταν να γίνουν από Σεπτέμβρη (με δράσεις του Φεστιβάλ, που θα το ολοκλήρωναν μετά το καλοκαίρι επιλογικά), δε θα λάβουν χώρα.
Σκεφτήκαμε πως πρέπει να επενδύσουμε από το φθινόπωρο για μια οργανωμένη, επιτυχημένη και πολύπλευρη διοργάνωση για την επόμενη άνοιξη.
Η επόμενη διοργάνωση θα έχει περισσότερους συνεργάτες και υποστηρικτές, περισσότερες δράσεις, περισσότερες ιδέες...
Ελπίζουμε να είστε μαζί μας!

Σύντομα θα δημιουργηθούν προφίλ στα social media που θα αφορούν αποκλειστικά το project του _ΚΑΤ_ΑΓΡΟΥΣ_ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

0 σχόλια :