Περιοδικό || Εδώ μιλάμε ανοιχτά... : Είμαι Μελετική... τι να κάνουμε;

Γράφει η Γιάννα Ιωακειμίδου


Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ...
Είναι ο λόγος που ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία και που αποφάσισα να σπουδάσω στη New Media Studies διότι στεγαζόταν στο Star και θα μπορούσα να τη γνωρίσω,να τη βλέπω και να της μιλάω.

Στην Ελεονώρα θαυμάζω τον τσαμπουκά που έχει. Δεν κολώνει να πει τα πράγματα όπως έχουν ακόμα κ αν αυτό της στερήσει τη λάμψη του φακού.
Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται πως μ αυτήν την προσωπικότητα έχει πολλά κοινά.
Σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση και ματιά το κορίτσι αυτό δε φοβάται να απομακρυνθεί από το φακό δε φοβάται να κάτσει σπίτι της...
Είναι σύμφωνη στο να ζητήσει συγγνώμη σε κάτι που έκανε λάθος, αλλά ταυτόχρονα παλεύει να αποδείξει την αλήθεια για κάτι που αξίζει να βάλει όλες τις δυνάμεις της.
Για τις ανούσιες δηλώσεις, τις προβοκατόρικες απόψεις και τα ρεπορτάζ χωρίς έρευνα, που σκοπό έχουν να αγγίξουν και να πληγώσουν η Ελεονώρα δρα "νονορίστικα". Περνά από δίπλα, στέλνει ένα ελκυστικά ειρωνικό φιλί και τα προσπερνά.
Είναι ευαίσθητη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από την αγάπη που τρέφει για την οικογένεια της (να μη θυμηθώ και τα δάκρυα που έριξε για την κολλητή της στο "Η Γερμανού Ξανάρχεται"), αλλά και για τα δίποδα, τρίποδα, τετράποδα φιλαράκια της (Η Νονόρα δεν κάνει διακρίσεις).
Αν και δε τη γνωρίζω προσωπικά (ακόμα!), όταν αγαπά... ΑΓΑΠΑ.

Να μιλήσω λίγο για τις συναρπαστικές αλλαγές στο μαλλί της (Προειδοποίηση: ό,τι έκανε...έκανα....)
Στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα (θα την πω την αλήθεια) δε μ άρεσε. Δεν ήταν ο εαυτός της. (Παρένθεση:
Προσπαθούσαν να χτίσουν μια άλλη. Ένα ξανθό κοριτσάκι με οδηγό ένα ροζ συννεφάκι και χαζές ατάκες που σε μια κοπέλα με σπουδές σε γαλλική φιλολογία/παρουσίαση δελτίου ειδήσεων/εξωτερικού δελτίου και ελεύθερου ρεπορτάζ δεν ταίριαζε. Ήταν σαν ψάρι έξω από το νερό. )

Απευθύνομαι στην Ελεονώρα:

Μη μου θυμώσεις αλλά το κοντό μαλλί είναι αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Ξανθό, Κόκκινο δεν είχε σημασία. Ήσουν θεά. Έκανες τη διαφορά. Το ΤΟΛΜΗΣΕΣ! Μας έδειξες τον χαρακτήρα σου.

Περιττό να πω, πως και τώρα είναι κουκλάρα. Της πάει κ αυτό το μήκος, δε λέω.Αλλά άλλη χάρη έχει το κοντό πάνω της!
Ας μη το θίξω άλλο αυτό το θέμα. Είναι επιλογή της (ελπίζω) αυτό!

Τέλος, θέλω να σου μιλήσω ευθέως. Μην αλλάξεις! Αυτή είναι η δική μας Ελεονώρα. Σε αγαπάμε!Κάνε ό,τι γουστάρεις στη ζωή σου, μη δίνεις σημασία σε ξένους! Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα!

(Μια ευχή στα ρώσικα "Береги себя" )

Και... Ποιος ξέρει; Ίσως κάπου... κάποτε... θα συναντηθούμε...

0 σχόλια :