Το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών σας ευχαριστεί και συνεχίζει με νέα τμήματα

Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια από τη δημιουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που φιλοξένησε το Επιμορφωτήριο του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών.
Ήταν μια συλλογική προσπάθεια που είχε επιτυχή αποτελέσματα,  χάρη στην εθελοντική προσφορά καθηγητών και φοιτητών, δεκάδες παιδιά από τη περιοχή των Αχαρνών βοηθήθηκαν στα σχολικά τους μαθήματα. 
Μαθητές γυμνασίου, λυκείου και δημοτικού διδάχθηκαν πάνω στην ύλη τους από εθελοντές συμπολίτες μας (και όχι μόνο απο την περιοχή των Αχαρνών), που με την δέσμευση του ελεύθερου χρόνου τους, αλλά και με περίσσεια αγάπη και αφοσίωση, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Την νέα αυτή χρονιά , το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών δεν θα πραγματοποιήσει σχολικά μαθήματα , μιας και άνοιξε νέα τμήματα μαθημάτων- σεμιναρίων .
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορείτε να ενημερώνεστε από το site, όπως και στο mail: info@kallitechnio.org

Οι γονείς και τα παιδιά που ανάμεναν τα μαθήματα από το Επιμορφωτήριο του Καλλιτεχνείου θα μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Αχαρνών, ο οποίος εξέδωσε Δελτίο Τύπου για τη δημιουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Ευελπιστούμε επίσης οτι θα συνεχίσουν τα μαθήματα και αυτή τη χρονιά οι ενορίες των Αχαρνών , Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα)  και Αγίου Διονυσίου Αχαρνών.

Ένα τεράστιο κι ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές καθηγητές - φοιτητές, που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών, που χωρίς αυτούς δεν θα είχε πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη κίνηση που βοήθησε τα παιδιά της περιοχής μας.

Με εκτίμηση,
εκ του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών

0 σχόλια :