Πρόταση || Acharnai Ride: Κηφισιά 15.10


Αναδημοσίευση από το event στο facebook του Acharnai

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014
Συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Βλασίου: 20.00
Αναχώρηση: 20.30

Οι ζέστες καλά κρατούν και αυτό μας ωθεί σε μια επίσκεψη στα βορειοανατολικά αυτή τη φορά. Λυκόβρυση, Κηφισιά, Ερυθραία με στάση στην πλατεία Κεφαλαρίου λοιπόν.
Όμορφη και σχετικά εύκολη διαδρομή, χωρίς ιδιαιτερότητες και υψομετρικά, εκτός ίσως από το σημείο μετά τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στην επιστροφή, όπου λόγω του σκότους και της έντονης κατωφέρειας θα απαιτηθεί να είμαστε όλοι μας σε εγρήγορση και ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία στις 20:00 και αναχώρηση στις 20:30.
Στάση 20 λεπτών στον προορισμό και επιστροφή στην κεντρική πλατεία.
Σε κάθε συνάντηση μπορούν να πάρουν μέρος ενήλικες και οι ανήλικοι απαραίτητα με συνοδό.
Στη βόλτα αυτή κάθε ποδηλάτης έχει την ελευθερία και την ευθύνη του εαυτού του.
Υποχρεωτικά πρέπει να έχουμε φώτα (εμπρός-πίσω) ή φωσφοριζέ γιλέκο,προαιρετικά κράνος,σφυρίχτρα,κουδουνάκι.
Κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να εμποδίζουμε την κυκλοφορία εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λωρίδα. Προσπαθούμε να είμαστε στοιχισμένοι σε 2αδες ή 3αδες και με μικρές αποστάσεις,στα φανάρια είμαστε όλοι μαζεμένοι και δεν κάνουμε προσπεράσεις ή ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Για την ομαλή διεξαγωγή της βόλτας συμμετέχουμε όλοι ενεργά (κλείνοντας διασταυρώσεις, μιλώντας υπομονετικά στους οδηγούς που περιμένουν, βοηθώντας τους πιο αδύναμους ποδηλάτες) δεν προσπερνάμε ποτέ τον ποδηλάτη οδηγό, δεν οδηγούμε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δεν κάνουμε ποτέ επίδειξη ποδηλατικών-οδηγικών ικανοτήτων.
Προτεινόμενη διαδρομή:

http://ridewithgps.com/routes/3300061
Στην ποδηλατοβόλτα ισχύουν οι Προϋποθέσεις - Όροι Συμμετοχής που είναι δημοσιευμένοι στην κεντρική σελίδα του Group Acharnai Ride.
http://www.facebook.com/groups/acharnairide?view=doc&id=182788511783744

0 σχόλια :