1ο Chocofest || Απολογισμός

©Αγγελική Χρηστώφ

Την Παρασκευή 05 Δεκέμβρη μέχρι τις 10.07 το βράδυ (δηλαδή περίπου δύομιση ώρες από την έναρξη του ChocoFest) είχαν καταναλωθεί όλα: ροφήματα (λευκή σοκολάτα με μαρμελάδα, σοκολάτα με καραμέλα, σοκολάτα γάλακτος, τούρτες, brownies, cakepops)!!!
Ο κόσμος αγκάλιασε με το παραπάνω την πρώτη προσπάθεια για ένα φεστιβάλ σοκολάτας με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε και με το μεράκι και την προσπάθεια ατόμων που προσέφεραν με έμπνευση τα γλυκά τους στη γιορτή μας!
Βέβαια, υπήρξαν κι οι καθυστερήσεις, αλλά όταν προσπαθείς να δώσεις κάτι όσο το δυνατόν καλύτερα, ίσως να αξίζει λίγη παραπάνω αναμονή!

Σίγουρα την επόμενη φορά θα είναι μεγαλύτερη η γιορτή, καλύτερα προετοιμασμένη, γεμάτη νέες γεύσεις, εκπλήξεις & μπλα μπλα μπλα...!

Τεράστια ευχαριστώ (μέσα από την καρδιά των ανθρώπων του Καλλιτεχνείου κι ελπίζουμε κι απ' τους γευστικούς κάλυκες των επισκεπτών):
- Στα φιλαράκια μας που με τις υπέροχες τούρτες ferrero & cookies γλύκαναν τη γιορτή μας και έδωσαν έναν ακόμη σκοπό: να ενισχύσουμε το έργο τους για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων!
- Την Σύλβια με το εμπνευσμένο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά, που μας φτιάξανε clementine's cupcakes κι όχι μόνο!!!
- Τον Παναγιώτη για τα μπισκότα του, την Χρύσα για το πολυεπίπεδο πολυσοκολατένιο πολυγλυκό της, την Δήμητρα για τα cake pops της, την Νατάσα και την Αγγελική για τους σοκολατένιους κουραμπιέδες τους (βλ. φωτογραφία), την Βίκυ για την νηστίσιμη σοκολατόπιτά της (ναι, έφυγε ΚΑΙ αυτή!), τον Λευτέρη για το brownies (το περιμέναμε πώς και πώς και ήρθε γύρω στις 9 κι έφυγε σε λίγα λεπτά!), την Δόμνα για το special μωσαϊκό της με λευκή σοκολάτα (!!!)...!
- Την Ομάδα-Εργαστήρι Χειροποίητου Κοσμήματος Καλλιτεχνείου Αχαρνών, που στόλισε μια γωνιά του Καλλιτεχνείου με τις υπέροχες δημιουργίες της για ακόμη μία φορά ΚΑΙ που κατάφερε να μην περάσει απαρατήρητη μες στην τόση σοκολάτα!!!
[Περισσότερα για την έκθεση εδώ]
- Όλους, μα όλους, όσοι ήρθατε στην πρώτη γιορτή αυτή -που δικαιολογείται λιγάκι για τις όποιες ατέλειες της, ε;- και ενισχύσατε το Καλλιτεχνείο, τις ομάδες τους, τα τμήματά του, την φιλοσοφία του και την συνέχιση του έργου που επιτελείται για 5η συνεχόμενη χρονιά (ή 21η)!

Και σιγά σιγά να έρχονται οι ευχές για το 2015: γλυκήτητα και ζεστασιά να φέρει η νέα χρονιά, δύναμη και ενέργεια -ακριβώς όπως μια ζεστή σοκολάτα!!!

0 σχόλια :