17.04 || Ανοιξιάτικο Καφενείο


Παρασκευή 17 Απρίλη 2015
Ανοιξιάτικο Καφενείο
Προσέλευση 19.00

Αμέσως μετά το Πάσχα, το Καλλιτεχνείο ανοίγει τις πόρτες του μετά την παύση του και μας προσκαλεί σε μια πολυ-θεματική βραδιά καταμεσίς της άνοιξης!

19.00
Β'_Ποπ_απ_βιβλιοθήκη
Συνεχίζοντας την παράδοση των ανταλλακτικών βιβλιοθηκών και των "βιβλίων που ταξιδεύουν" την Παρασκευή 17 Απρίλη διοργανώνουμε άλλη μία Μικρή Ελεύθερη Βιβλιοθήκη!
Δείτε εδώ το προηγούμενο event 
Μετά την "Μικρή Ελεύθερη Βιβλιοθήκη" που ξεφύτρωσε πριν δυο χρόνια στην Χειλίου & ύστερα από την κακή της χρήση και τους βανδαλισμούς που υπέστη, επιστρέφει ανανεωμένη, με νέες ιδέες και μεγαλύτερη ποικιλία!
Όσοι έρθουν καλούνται να φέρουν από ένα βιβλίο τουλάχιστον το οποίο θα το προσφέρουν στην ανταλλακτική βιβλιοθήκη και θα λάβουν ίσο ή μικρότερο αριθμό βιβλίων τα οποία θα έχουν ήδη ανταλλάξει άλλοι!

20.30
Μηχανή του Χρόνου
Σ' ένα κουτί βάζουμε τις προσδοκίες μας, τις θάβουμε για να φυλαχτούν και ν' ανθίσουν μέχρι τα μέσα Απρίλη του 2016, οπότε και θα αναμετρηθούμε με το τι πετύχαμε και τι όχι απ' όσα σχεδιάσαμε!

21.00
Εγκαίνια Δανειστικής Βιβλιοθήκης Καλλιτεχνείου
Ανανεωμένη, εμπλουτισμένη, ετοιμοπόλεμη...!
Γίνετε Φίλοι της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Καλλιτεχνείου, δανειστείτε βιβλία, δωρίστε βιβλία, διαβάστε! Ξεκινάμε για να σχηματίσουμε μια λέσχη ανάγνωσης στις Αχαρνές!

21.00
APRILFEST <3
Μετά την επιτυχία του NOVEMBERFEST <3 διοργανώνουμε άλλο ένα τραπέζι ρεφενέ και συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την στήριξη του Κοινωνικού Έργου "ΠΡΟΣΦΕΡΩ"
Ένα μεγάλο τραπέζι για φίλους -γνωστούς και λιγότερο γνωστούς- με φαγητό και ποτό ρεφενέ, όπως παλιά!
Φτιάχνουμε ένα πιάτο ή συμμετέχουμε στην οικονομία αυτού του μεγάλου τραπεζιού, με στόχο να περάσουμε όμορφα, να σμίξουμε όλοι μαζί για ακόμη μια φορά, να γελάσουμε, να μιλήσουμε, να συζητήσουμε και να συμβάλουμε σε έναν μεγάλο σκοπό: να συγκεντρωθούν υλικά για οικογένειες που έχουν ανάγκη!
Ο καθένας που θα έρθει ας έχει μαζί του μία (ναι, ναι, ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ) συσκευασία ενός τροφίμου μακράς διάρκειας ή ένα ρούχο ή μια κουβέρτα. Όσα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Έργο "ΠΡΟΣΦΕΡΩ" για να δοθούν όπου υπάρχει ανάγκη!

Όλοι είναι προσκεκλημένοι &
όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
Γιατί να λείπουμε από αυτή τη γιορτή;

0 σχόλια :