Δράση im_a_poet || 21.03-12.04Σάββατο 21 Μάρτη - Κυριακή 12 Απρίλη 2015
Δράση im_a_poet
Καθημερινή ποίηση

Σε μια προσπάθεια να κατασταθεί η "αποσχισμένη" από την καθημερινότητα "υψηλή τέχνη της Ποίησης" συνήθεια απλή & σε μια προσπάθεια να εντάξουμε τα social media του Καλλιτεχνείου στη σφαίρα της "έμπνευσης μέσω του διαδικτύου" (inspiratio_net) από το Σάββατο 21 Μάρτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (12 Απρίλη) θα τρέχει η δράση #im_a_poet.

Χρησιμοποιώντας το απλό εργαλείο του βίντεο του instagram ή της φωτογραφίας σάς (προσ)καλούμε να καταγράψετε το αγαπημένο σας ποίημα, την αγαπημένη σας κουβέντα (που μπορεί να ακούτε από τ' αγαπημένα σας πρόσωπα), μότο, σλόγκαν, τραγούδι!!!
Βγάλτε ένα βίντεο τραγουδώντας ή απαγγέλοντας το αγαπημένο σας κείμενο ή μια φωτογραφία από ένα σημείο του κόσμου σας με περιγραφή τ' αγαπημένα σας λόγια και hashtag #kallitechnio #instakall και tag @kallitechnio και μπείτε στην κοινότητα του Καλλιτεχνείου με όμορφα λόγια και εικόνες ομορφαίνοντας τον λογαριασμό σας και τον λογαριασμό του Καλλιτεχνείου στο instagram.


Κι αφού ξεκινήσουμε ΑΠΟ ΤΩΡΑ αυτή την προσπάθεια, μες στις επόμενες ημέρες θα σας πούμε κάποιες μικρές εκπλήξεις που ακολουθούν!!!

0 σχόλια :