ΣΑΒ26.09 || Έναρξη με αφήγηση παραμυθιών & μουσικήΣάββατο 26 Σεπτέμβρη 2015
Έναρξη προγράμματος 2015-2016
Έναρξη Καλλιτεχνείου με τη σύμπραξη & συμμετοχή του Μυθολογίου
Βραδιά αφήγησης παραμυθιών & μουσικής
Έναρξη στις 20.00
Προσέλευση από τις 19.30

Αρκετά βράδια ύστερα από το τελευταίο καλοκαιρινό στην Αυλή του Καλλιτεχνείου & ακόμη περισσότερα από το τελευταίο βράδυ αφηγήσεων, η εφετινή έναρξη του προγράμματος του Καλλιτεχνείου & των εργασιών των ομάδων και των δράσεων του "μελισσιού" μας θα γίνει με τη σύμπραξη και τη συνεργασία του Μυθολογίου "που έχει στόχο να δημιουργεί τις συνθήκες και τον “κοινό τόπο”, όπου μπορεί να ανθεί, να ενισχύεται και να υποστηρίζεται η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του προφορικού λόγου."

Μια βραδιά γεμάτη παραμύθια και μουσικές του κόσμου. Οι ιστορίες δρόμο παίρνουν, δρόμο αφήνουν και ταξιδεύουν από τόπο σε τόπο, από στόμα σε στόμα και από καρδιά σε καρδιά. Θα τις ακολουθήσουμε στο ταξίδι τους και μαζί τους θα ταξιδέψουμε σε τόπους μακρινούς και μέρη μαγικά,σε δάση κι ερημιές, σε δύση και ανατολή. Θα συναντήσουμε πλάσματα αλλόκοτα, ήρωες με δύναμη μεγάλη, νεράιδες με τέχνη θαυμαστή. Το ολόγιομο φεγγάρι θα απλώσει το δίχτυ του, άλλους θα τους μαγέψει κι άλλους θα τους ξεγελάσει, και μέσα στη σιγαλιά της νύχτας θα μας σιγοτραγουδήσει ιστορίες για σένα και για μένα, μελωδίες για το τότε και το τώρα.

Συμμετέχουν:
- Σύλβια Βενιζελέα: αφήγηση
- Lamia Bedioui: αφήγηση, τραγούδι
- Λουκία Κωνσταντάτου: κανονάκι, κρουστά, τραγούδι
- Μαρία Παπαπετροπούλου:σάζι,πολίτικο λαούτο,κρουστά

Οι αφηγήσεις είναι για όλους...!

*Θα υπάρξει ενημέρωση για τις δράσεις του Καλλιτεχνείου (ομάδες, τμήματα, δρώμενα της Α' σεζόν ΣΕΠ-ΔΕΚ2015), καθώς και για το Μυθολόγιο.

0 σχόλια :