ΕνΚαλλίΟ || Χορευτική Ομάδα ΚαλλιτεχνείουΛένε πως «ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής»*... Από αρχαιοτάτων χρόνων πιστεύεται ότι η ψυχή και το σώμα ενοποιούνται κι εναρμονίζονται στο ρυθμό της ορχήσεως (=χορού), καθιστώντας την δίαυλο ανθρώπινης επικοινωνίας και μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Ιδιαίτερα για τον τόπο μας ο χορός κατέχει εξέχουσα σημασία ως αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής μας καλύπτοντας όλο το φάσμα του κύκλου της ζωής των ανθρώπων, από τη γέννηση μέχρι το θάνατο.

Η ομάδα ΕνΚαλλίΟ σας καλεί να μπείτε στο ρυθμό της παράδοσης και της ζωής, να γευτείτε τις λυτρωτικές επιδράσεις του χορού στον άνθρωπο, να εναρμονιστείτε με τις λαογραφικές συνιστώσες του και κυρίως να εκφραστείτε μέσω της ορχηστρικής απόλαυσης. Κίνητρό μας;! Φυσικά, η αγάπη για τον χορό και την ιστορία του. Στόχος μας;! Η μετάδοση της απολαυστικής επενέργειάς τους. Μη χάνετε χρόνο…ο χορός είστε εσείς!

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του τμήματος στο email: enkallio2015@gmail.com ή παρευρεθείτε στον χώρο του Καλλιτεχνείου την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στο Open Day των ομάδων & των δράσεων της Κοινότητάς μας με στόχο την γνωριμία με τον χώρο και τη λειτουργία του μετά τις 20.00 το απόγευμα.
Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σας αποσταλεί ένα ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση & η επίσημη πρόσκληση για το Open Day.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του Καλλιτεχνείου (Αθανασίου Χειλίου 16, Αχαρναί) κάθε Τρίτη απόγευμα. Η μέρα συζητήσιμη, οι ώρες κατόπιν συγκέντρωσης του αριθμού συμμετεχόντων.

Όριο ηλικίας συμμετεχόντων: 15 ετών και άνω.

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων απαραίτητη είναι η υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 105 (1599/1986) όπου θα διαβεβαιώνεται η μη ύπαρξη προβλημάτων υγείας για λόγους ασφαλείας.

*Martha Graham(1894-1991) Χορεύτρια

0 σχόλια :