Σχολείο Φαντασίας || Από ΣΑΒ17.10Από Σάββατο 17.10 & κάθε Σάββατο
Σχολείο Φαντασίας
Στις 10.45 π.μ.
"...φαντάσου το πιο φανταστικό σχολείο της φαντασίας σου..."
Τμήμα για παιδιά 8-12 ετών & για τους γονείς τους
Ελεύθερη συμμετοχή

Συγκεντρώνοντας σποραδικές δραστηριότητες για παιδιά που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια σε μία δομή παρουσιάζουμε το Σχολείο Φαντασίας, όπου προσκαλούμε τα παιδιά ΚΑΙ τους γονείς τους να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο Χρώμα, τις Λέξεις, το Γιατί & τις μικρές στιγμές Αγάπης!

Σε δράσεις & δρώμενα που θα πραγματοποιούνται με μορφή σεμιναριακού κύκλου τα παιδιά κι οι γονείς θα μετέχουν σε μια βιωματική εμπειρία, σε ένα διαρκές παιχνίδι Γνώσης, Νιότης και "Νιώσης"*!

Το Σχολείο Φαντασίας σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνει τα σεμινάρια που θα ξεκινούν στο άμεσο μέλλον και θα είναι ανοικτά προς όλους!
Στις δράσεις θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες συναντήσεις και με τους γονείς χωριστά από τα παιδιά, για να γνωρίσουν αυτό που τα παιδιά θα "φέρουν" στο σπίτι τους διαμορφώνοντας ένα οικείο περιβάλλον ζύμωσης όσων γνώρισαν στο Σχολείο.
Επίσης, θα υπάρχουν και ειδικά διαμορφωμένες συναντήσεις και για τα ζευγάρια γονέων-παιδιών ώστε από κοινού, μαζί να συμπορευθούν στην ανακάλυψη, επινόηση και δημιουργία του στόχου της συνάντησης!

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@kallitechnio.org
Δηλώσεις μέχρι & την πρώτη συνάντηση το Σάββατο 17 Οκτώβρη στις 10.45 π.μ.

0 σχόλια :