ΠΑΡ11.12 || Πιανιάδα, έπος πειραματικό & άνευ σχεδίουΠαρασκευή 11 Δεκέμβρη 2015
Πιανιάδα
Έναρξη στις 21.00
Προσέλευση από τις 20.00
Είσοδος ελεύθερη

Η Πιανιάδα αποτέλεσε ένα πειραματικό πρότζεκτ-δρώμενο στο πλαίσιο της Φθινοπωρινής Γιορτής 2013 "...σαν φεστιβάλ" που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιτεχνείο το 2013 με σκοπό την συγκέντρωση πολλών "χεριών" γύρω από τον ίδιο πιάνο, με την συμβολική έννοια της συγκέντρωσης ανθρώπων γύρω από ένα κοινό θέμα: να συνεργαστούν, να συμπαιδευτούν, να συσκεφτούν, να παίξουν μαζί, να γνωριστούν (ακόμη κι άγνωστοι πιανίστες μεταξύ τους) & γιατί όχι, να προκύψουν πιο οργανωμένες & πιο δυναμικές Πιανιάδες στο μέλλον ή άλλες συνεργασίες, συναυλίες κλπ.
Κι αυτό γιατί ο σκοπός του Καλλιτεχνείου είναι να συναντηθούνε άνθρωποι με άξονα τη λαχτάρα τους γι' αυτό που θέλονυνε να κάνουνε!

Πιάνοντας ξανά το νήμα από την αρχή και με σχέδια να επαναληφθεί και σε άλλους χώρους αυτή η "δεύτερη-πειραματική" Πιανιάδα της 11.12, σας καλούμε να έρθετε να παρακολουθήσετε, στηρίξετε αυτό το πρότζεκτ ή να συμμετάσχετε σε αυτό δηλώνοντας συμμετοχή στο info@kallitechnio.org μέχρι και την Τρίτη 08 Δεκέμβρη. Ο χρόνος που μπορεί ο καθένας να παίξει είναι από 3 μέχρι 10 λεπτά.
Τα ονόματα που θα συγκεντρωθούν θα πρέπει να παρίστανται στον χώρο του Καλλιτεχνείου στις 20.00 και να λάβουν το πρόγραμμα της βραδιάς & τη "σειρά" εμφάνισής τους.
Θα ακούσουμε τα δουλεμένα κομμάτια ή τους αυτοσχεδιασμούς του κάθε ενός (δεν υπάρχει κανένας περιορισμός) και σίγουρα θα προκύψουν κοινοί αυτοσχεδιασμοί στο τέλος της βραδιάς, έντονες συζητήσεις επί διαφόρων θεμάτων, όμορφη μουσική, όμορφοι άνρθωποι, όμορφα μυαλά!

0 σχόλια :