Παρ 01.04 || Παρουσίαση - Φωτογραφικό Οδοιπορικό στη Τουρκία - FOKALΠέντε φωτογράφοι ταξίδεψαν τον Σεπτέμβριο του 2015, στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου και μέσα σε 11 ημέρες, διάνυσαν 3.000 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη μέχρι την Σμύρνη, μέσω Καππαδοκίας.
Από τις ξεχασμένες γειτονιές των μεταναστών του Ταρλάμπασι, στις δαιδαλώδεις αγορές και τα σοκάκια της Πόλης, τα μελαγχολικά χωριά της Καππαδοκίας, μέχρι την πάντα επίκαιρη παραλία της Σμύρνης, οι φωτογράφοι κατέγραψαν τις ιδιαιτερότητες του «οικοσυστήματος» των γειτόνων μας.


Με όχημα το φωτογραφικό τους φακό και φίλτρο την προσωπική τους οπτική, οι φωτογράφοι Παναγιώτης Αρμένης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Δελχάς, Γιάννης Τζώρτζης και Τόλης Χατζηγνατίου, παρουσιάζουν μέσα από τις εικόνες τους, τον άνθρωπο στο "φυσικό του περιβάλλον". 


Η Φωτογραφική Ομάδα Καλλιτεχνείου Αχαρνών (Fokal) σας καλεί την Παρασκευή 1 Απριλίου στον χώρο του Καλλιτεχνείου σε μια παρουσίαση του φωτογραφικού μας οδοιπορικού και εν' όψη της έκθεσης φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στο ίδρυμα Κακογιάννη.

0 σχόλια :