Τα πρώτα αποτελέσματα 1ου Διαγωνισμού ΠρεσπαπιέΑνακοίνωνεται πως εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών δεν πραγματοποιήθηκε η διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από το Ραδιόφωνο του Καλλιτεχνείου.
Ωστόσο, η διαδικασία βαθμολόγησης και συνυπολογισμού των βαθμολογιών έχει ήδη πραγματοποιηθεί και είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε εκτάκτως -τέτοιαν ώρα- πως:

- Μέχρι αύριο το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί η λίστα των ονομάτων των διακριθέντων μετά την τελική απάντηση όλων στην προσωπική επικοινωνία τους με τον συντονιστή του mail του Πρεσπαπιέ (μια και λόγω τεχνικού προβλήματος του Ραδιοφώνου μάς επιτρέπει μιαν ελάχιστη ελαστικότητα, ώστε να μην υπάρξει κανένα λάθος).

- Ύστερα από συζήτηση της Αναγνωστικής Επιτροπής, λόγω χαμηλής συμμετοχής στην κατηγορία "Θέατρο" (4 έγκυρες συμμετοχές), αποφασίστηκε η απονομή 4 αντίστοιχων "Τιμητικών επαίνων συμμετοχής" με συνακόλουθη περίληψη αυτών των έργων σε οποιαδήποτε έκδοση πραγματοποιηθεί σχετικά με τον διαγωνισμό (κι ύστερα από την αντίστοιχη έγκριση και αδειοδότηση των νόμιμων κατόχων τους).

- Ύστερα από συζήτηση της Αναγνωστικής Επιτροπής, αν και λόγω χαμηλής συμμετοχής στην κατηγορία "Δοκίμιο" (4 έγκυρες συμμετοχές), δεν θα απονεμηθεί κανένας έπαινος καθότι τα έργα δεν πληρούσαν πλήρως τα κριτήρια βαθμολόγησης (δηλαδή σε περίπτωση υψηλής συμμετοχής και πραγματοποίησης βαθμολόγησης, δε θα ξεπερνούσαν τον ελάχιστο μέσον όρο των 16,5 βαθμών των Αναγνωστών της Επιτροπής).

- Θα απονεμηθούν 4 "Α' Διακρίσεις (Α' Βραβεία)": οι 3 εξ αυτών είναι στην κατηγορία "Ποίηση" και η 1 στην κατηγορία "Διήγημα" (ελάχιστος μέσος όρος Αναγνωστών της Επιτροπής: 18,5) με συνακόλουθη περίληψη αυτών των έργων σε οποιαδήποτε έκδοση πραγματοποιηθεί σχετικά με τον διαγωνισμό (κι ύστερα από την αντίστοιχη έγκριση και αδειοδότηση των νόμιμων κατόχων τους).

- Θα απονεμηθούν 2 "Β΄Διακρίσεις (Β' Βραβεία)": και οι 2 εξ αυτών είναι στην κατηγορία "Ποίηση" (ελάχιστος μέσος όρος Αναγνωστών της Επιτροπής: 17,5) με συνακόλουθη περίληψη αυτών των έργων σε οποιαδήποτε έκδοση πραγματοποιηθεί σχετικά με τον διαγωνισμό (κι ύστερα από την αντίστοιχη έγκριση και αδειοδότηση των νόμιμων κατόχων τους).

- Θα απονεμηθούν συνολικά 18 "Έπαινοι": οι 3 εξ αυτών είναι στην κατηγορία "Διήγημα" και οι υπόλοιποι 15 στην κατηγορία "Ποίηση" (ελάχιστος μέσος όρος Αναγνωστών: 16,5) με συνακόλουθη περίληψη αυτών των έργων σε οποιαδήποτε έκδοση πραγματοποιηθεί σχετικά με τον διαγωνισμό (κι ύστερα από την αντίστοιχη έγκριση και αδειοδότηση των νόμιμων κατόχων τους).

Ευχαριστούμε όλους, όσοι συμμετείχαν και ζητούμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκλήθηκε από την προγραμματισμένη ανακοίνωση μέσω Ραδιοφώνου.
Αναμένοντας, λοιπόν, την ανακοίνωση της ακριβούς λίστας με τα στοιχεία των διακριθέντων κι εν αναμονή της βραδιάς απονομής των διακρίσεων την Παρασκευή 25 Μάρτη 2016, στις 20.00 στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών, Χειλίου 16.

2 σχόλια :

  1. Γιατι ενω ειχε αναρτηθει η ανακοινωση νουμερο 2 ..δεν μπορω να τη βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ενω ειχε αναρτηθει η ανακοινωση νουμερο 2 ..δεν μπορω να τη βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή