15 - 16 Ιουλίου || Κλείσιμο Αυλαίας με Θ.Ο.Κ.Α.Η αυλαία της φετινής περιόδου 2015 - 2016 του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών θα κλείσει με την πρώτη χρονικά ομάδα του , τη Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνείου Αχαρνών ( ΘΟΚΑ ) με τη θεατρική παράσταση Κήπος_2

Τη Παρασκευή 15 Ιουλίου και το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην αυλή του Καλλιτεχνείου σας περιμένουμε σε μια παράσταση βγαλμένη με μεράκι και χαμόγελο. 

Το Καλλιτεχνείο σας αποχαιρετά έτσι για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανανεώνουμε τις δράσεις και τα δρώμενα μας από Σεπτέμβρη!

Ο Κήπος_2 αντιστοιχεί στο 2ο στάδιο του πένθους, τον θυμό.
Ο κήπος και η έπαυλη ενός πλούσιου θείου έχουν κληροδοτηθεί στην δεύτερη γυναίκα του που ήταν "σχεδόν άγνωστη" στους υποψήφιους κι ανυποψίαστους κληρονόμους.
Επιστρέφουν σε ένα τραπέζι-μνημόσυνο για να προσβάλουν τη διαθήκη κι η εκδίκηση της πρώτης γυναίκας του μοιάζει μονόδρομος, αλλά στην πορεία δύο παλιάτσοι θα τη σώζουν διαρκώς, ένας παλιάτσος θα κρύβεται διαρκώς και μέσα σε έναν κλειδωμένο Κήπο -απ' όπου δεν μπορεί να υπάρξει καμία έξοδος- ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα μικρά και τα μεγάλα του καθενός.


Fb event 15 & 16 Ιούλη / Κήπος_2 θυμός_στάδιο πένθους νο.2


0 σχόλια :