Παιδικά Τμήματα

Παιδική Χειροτεχνία

«Η δημιουργικότητα συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών»

Κοιτάζοντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών μοιάζει πιο χαρούμενος, ελεύθερος και χρωματιστός.. Τα παιδιά έχουν την ικανότητα να βλέπουν έξω από καλούπια και στερεότυπα και να δίνουν τις δικές του ερμηνείες και τα δικά τους σχήματα.. Έχετε παρατηρήσει τι μπορούν να κατασκευάσουν με ένα χαρτόνι και ένα ψαλίδι; Πως με λίγη πλαστελίνη δημιουργούν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά τους;

Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων, δημιουργήσαμε το τμήμα παιδικής χειροτεχνίας του Καλλιτεχνείου. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές, δίνοντας έτσι βάρος στην ενίσχυση της φαντασίας τους αλλά και της λεπτής τους κινητικότητας καθώς δίνουν το σχήμα και τη μορφή που επιθυμούν σε ουδέτερα υλικά, όπως χαρτόνια και πλαστελίνες.

Η δημιουργικότητα συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών. Μπορούμε λοιπόν να ενθαρρύνουμε τα παιδιά αλλά και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, ώστε να διατηρήσουν την δημιουργική τους σκέψη τόσο στην παιδική όσο και στην μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε συγκεκριμένα σεμινάρια, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

* Ονοματεπώνυμο

* Τηλέφωνο επικοινωνίας

* Διεύθυνση Email

* Τμήμα - Workshop

Τμήμα: Χειροτεχνία

Κόστος:  Συνδρομή*

Ημέρα: Σάββατο

Ώρα: 17.00 – 18.00

Υπεύθυνη: Γιώτα Μετάνοια

Η Γιώτα Μετάνοια είναι Κοινωνική Λειτουργός απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας. Έχοντας αποκτήσει τις πρώτες εμπειρίες της στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Γιατροί του Κόσμου» εστίασε την ενασχόληση της στις παιδικές ηλικίες με εθελοντική προσφορά σε παιδικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και βιωματικής μάθησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984672122

(ώρες επικοινωνίας: 10:00 – 13:00)

* Όλα τα Τμήματα  έχουν περιορισμένες θέσεις μέχρι τη συμπλήρωση τους και απαιτείται ετήσια έγγραφη μέλους.

Related Posts