Δωρεάν Τμήματα, Παιδικά Τμήματα

Δημιουργική Απασχόληση

«Η δημιουργικότητα συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών»

Κοιτάζοντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών μοιάζει πιο χαρούμενος, ελεύθερος και χρωματιστός.. Τα παιδιά έχουν την ικανότητα να βλέπουν έξω από καλούπια και να δίνουν τις δικές του ερμηνείες και τα δικά τους σχήματα.

Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων, σχεδιάσαμε το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης του Καλλιτεχνείου. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητα, την ομαδικότητα αλλά και τη φαντασία τους, μέσα από βιωματικά παιχνίδια, χειροτεχνίες κατασκευές και αφήγηση παραμυθιών.

Η δημιουργικότητα συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών. Μπορούμε λοιπόν να ενθαρρύνουμε τα παιδιά αλλά και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, ώστε να διατηρήσουν την δημιουργική τους σκέψη τόσο στην παιδική όσο και στην μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

 

Το τμήμα πραγματοποιείτε σε δύο περιόδους Οκτώβριο – Ιανουάριο & Φεβρουάριο – Ιούνιο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε συγκεκριμένα σεμινάρια, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

* Ονοματεπώνυμο

* Τηλέφωνο επικοινωνίας

* Διεύθυνση Email

* Τμήμα - Workshop

* Ηλικία Παιδιού:

Τμήμα: Δημιουργική απασχόληση

Κόστος: Άνευ συνδρομής *

Ημέρα: Σάββατο

Ώρα: 12.00 – 13.30

Υπεύθυνη: Γιώτα Μετάνοια

Η Γιώτα Μετάνοια είναι Κοινωνική Λειτουργός απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας. Έχοντας αποκτήσει τις πρώτες εμπειρίες της στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Γιατροί του Κόσμου» εστίασε την ενασχόληση της στις παιδικές ηλικίες με εθελοντική προσφορά σε παιδικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και βιωματικής μάθησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984672122

(ώρες επικοινωνίας: 10:00 – 13:00)

* Όλα τα Τμήματα  έχουν περιορισμένες θέσεις μέχρι τη συμπλήρωση τους και απαιτείται έγγραφη μέλους  15 € /περίοδο (Οκτώβριος –  Ιανουάριος ή Φεβρουάριος – Ιούνιος).

Σε περίπτωση προπληρωμής όλου του έτους (Οκτώβριος – Ιούνιος) το κόστος εγγραφής είναι 25 €.

Related Posts