Τμήματα

Θέατρο

Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνείου ( Θ.Ο.ΚΑ )

Το Καλλιτεχνείο ως Χώρος Τέχνης, Πολιτισμού και Κοινωνικής Ενδυνάμωσης ανακοινώνει τη λειτουργία του θεατρικού εργαστηρίου και θεάτρου συνόλου “ΘΟΚΑ” (Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνείου), με στόχο την ανάπτυξη της έκφρασης και των μέσων εκφραστικότητας των ατόμων κατά μόνας και σε σύνολα, τη συνεργασία, τη δημιουργική φαντασία, την συν-οικοδόμηση ομαδικής ταυτότητας & την εξωστρέφεια μέσω των παραστατικών τεχνών.

Τα θεατρικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στο χώρο του Καλλιτεχνείου είναι τα εξής:

Ανακοινώνεται η λειτουργία της ομάδας & σκηνής θεάτρου συνόλου & θεατρικού εργαστηρίου “ΘΟΚΑργαστήρι” Art is a Planet (#artisaplanet)

Κυρίες & κύριοι,

Το θέατρο είναι μια κοινωνική συνθήκη, ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο τα άτομα αλληλεπιδρούν, ερωτεύονται, δημιουργούν, μαθαίνουν, θυμούνται, τσακώνονται…
Ο θεατρικός ρόλος είναι ένας κοινωνικός ρόλος!

Έτσι, λοιπόν, χωρίς πρότερη γνώση και εμπειρία μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε… κυριολεκτικά!

Στο “ΘΟΚΑργαστήρι” θα ασχοληθούμε με τη φωνή, την ανάσα, τη μουσική, το σώμα, το χορό, την κίνηση, τη θέαση, την ιδέα, την συν-δημιουργία και συνεργασία.

 

Συμμετοχή

*Εγγραφή: €15,00

Συνδρομή 4μήνου : €30,00 (συμπ. Φ.Π.Α.)

Διάρκεια 4μήνων : Νοε18-Φεβ19  & Μαρ19-Ιου19

**τα μέλη του εργαστηρίου της ΘΟΚΑ θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το τμήμα φωνητικής/ορθοφωνίας & το τμήμα χοροκίνησης/σωματικής έκφρασης

Ανακοινώνεται η λειτουργία της ομάδας & σκηνής & θεατρικού εργαστηρίου εφηβικού θεάτρου “ΘΟΚΑρε”.

Πρόγραμμα

Έναρξη: Σάββατο 3 Νοέμβρη 2018 στις 18.00 (Καλλιτεχνείο, οδός Αθανασίου Χειλίου 16, Αχαρνές)

Μικρές κυρίες & μικροί κύριοι

Η αγάπη μας για το θέατρο & ακόμη περισσότερο η ανάγκη μας να δώσουμε βήμα στην ηλικία της αμφισβήτησης, της άνθισης και της ασυνθηκολόγητης δημιουργίας μάς οδήγησαν στον σχηματισμό ομάδας εφήβων.

Με μόνη προϋπόθεση το να είσαι έφηβος (16-18 ετών) και να γουστάρεις το θέατρο -ή και όχι…!- θα σχηματιστεί τμήμα θέατρου εφήβων, όπου θα αναπτύξουν την έκφραση, θα δυναμώσουν τα decibel της φωνής τους, θα γελάσουν, θα δημιουργήσουν, θα ερωτευτούν & θα συν-αισθανθούν μέσα από το θέατρο.

Συμμετοχή

*Εγγραφή: €15,00

**δεν υπάρχει καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση για το θεατρικό τμήμα εφήβων, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν βήμα όλο και περισσότεροι νέοι να μιλήσουν, να εκφραστούν και να διεκδικήσουν μέσω του θεάτρου!

 

 

Τμήμα: Θέατρο

Ημέρα: Σάββατο/Κυριακή

Υπεύθυνος: Σταμάτης Παρασκευάς

Εθελοντές Εμψυχωτές:

Μαρία Τζανοπούλου

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Παλατσίδης Παναγιώτης

Ο Σταμάτης Παρασκευάς  έχει σπουδάσει ψυχολογία και είναι σπουδαστής δραματοθεραπείας ,  αφιερώνει χρόνο στη συγγραφή.
Η Μαρία Τζανοπούλου έχει σπουδάσει στο ΜΙΘΕ και δημιουργεί σε εργαστήρι αργυροχρυσοχοίας.
Γιώτα Δημητρακοπούλου είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια στο συγκρότημα TheMokaBand
Palats είναι χορευτής και χορογράφος

Πληροφορίες:  ΘΟΚΑ (facebook page)

Η Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνείου (Θ.Ο.ΚΑ) διανύει τον 8ο χρόνο λειτουργίας της και συνεχίζει με σκοπό να εμφυσήσει τη δυνατότητα έκφρασης σε οποιονδήποτε θέλει να πειραματιστεί – εκφραστεί, είτε έχει κάποια σχετική εμπειρία είτε όχι.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε συγκεκριμένα σεμινάρια, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

* Ονοματεπώνυμο

* Τηλέφωνο επικοινωνίας

* Διεύθυνση Email

* Τμήμα - Workshop

Related Posts