Παιδικά Τμήματα

Δημιουργικό Μεσημέρι

“Η δημιουργικότητα και η συνέπεια συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών”

Η νέα δράση του Καλλιτεχνείου διαθέσιμη στη τοπική κοινότητα!

Το Κέντρο Τέχνης Πολιτισμού και Κοινωνικής Ενδυνάμωσης Καλλιτεχνείο δημιουργεί μια νέα δραστηριότητα η οποία θα διεξάγετε καθημερινά με σκοπό την ενασχόληση των παιδιών στον δημιουργικό τομέα και παράλληλα θα υποστηρίξει τη δύσκολη καθημερινότητα των γονέων.

Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων, σχεδιάσαμε το τμήμα Δημιουργικό Μεσημέρι του Καλλιτεχνείου. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητα, την ομαδικότητα, τη φαντασία τους και συγχρόνως να εκμεταλλευτούν το χρόνο τους, να επιμείνουν και να κατανοήσουν τη σχολική επιμέλεια τους.

Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες των γονέων και κηδεμόνων με το καθημερινό επιφορτισμένο ωράριο τους, το τμήμα του Δημιουργικού Μεσημεριού προσφέρεται για να ελαφρύνει το προγραμματισμό της ημέρας των εργαζομένων συνοδευόμενο με μια ευχάριστη ενασχόληση για τα παιδιά.

Η δημιουργικότητα συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών. Μπορούμε λοιπόν να ενθαρρύνουμε τα παιδιά αλλά και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, ώστε να διατηρήσουν την δημιουργική τους σκέψη τόσο στην παιδική όσο και στην μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Οι ώρες και οι μέρες που θα είναι διαθέσιμη η νέα δραστηριότητα είναι απο την  Δευτέρα έως την Παρασκευή  14:00 με 17:00 ή  18:00 .

 

Το τμήμα θα λειτουργήσει  όταν συμπληρωθούν οι θέσεις (με περιορισμένο αριθμό θέσεων) .

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε συγκεκριμένα σεμινάρια, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Τμήμα: Δημιουργικό Μεσημέρι 

Κόστος: Μηνιαία Συνδρομή *

Ημέρα: Δευτέρα -Παρασκευή

Ώρα: 14.00 – 17.00

Ώρα: 14.00 – 18.00

Υπεύθυνη: Γιώτα Μετάνοια

Η Γιώτα Μετάνοια είναι Κοινωνική Λειτουργός απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας. Έχοντας αποκτήσει τις πρώτες εμπειρίες της στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Γιατροί του Κόσμου” εστίασε την ενασχόληση της στις παιδικές ηλικίες με εθελοντική προσφορά σε παιδικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και βιωματικής μάθησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984672122

(ώρες επικοινωνίας: 18:00 – 21:00)

* Όλα τα Τμήματα  έχουν περιορισμένες θέσεις μέχρι τη συμπλήρωση τους και απαιτείται μηνιαία συνδρομή

14.00 – 17.00   70€ /μήνα

14.00 – 18.00   90€ /μήνα

 

Related Posts